Cameron Diazin paluuelokuva jäissä

15.4.2023 13:44

1990-luvulla kansainväliseen tähteyteen ponnahtanut Cameron Diaz jäi eräänlaiselle eläkkeelle vuoden 2014 Annie-musikaalin jälkeen. Monien yllätykseksi tähti saatiin kuitenkin houkuteltua päärooliin elokuvaan Back in Action, jota on kuvattu aivan viime viikkoina. Nyt leffan tuotanto on kuitenkin hyydyksissä.

Syy hyytymiselle löytyy leffan toisen päätähden, Jamie Foxxin kunnosta. Viihdejulkaisu TMZ raportoi keskiviikkona, että Foxx oli kiidätetty sairaalaan. Hänen tyttärensä mukaan Foxxin tila on paranemaan päin ja mies kykenee kommunikoimaan. Terveysongelmasta on paljastettu vain sen verran, että kyse on johonkin lääkkeeseen liittyvästä komplikaatiosta. Joka tapauksessa Foxxin tervehtyminen vaikuttaa ottavan aikaa.

Netflixin Back in Actionia oli joidenkin lähteiden mukaan ehditty kuvaamaan niin pitkälle, että Diazilla ja Foxxilla olisi ollut vielä runsas viikko kuvauspäiviä tekemättä. Puuttuvia kuvia on yritetty tehdä sijaisnäyttelijää käyttäen. Koska Foxxin rooli on kuitenkin hyvin keskeinen, tuotannon jatkaminen onnistuu näin vain tiettyyn pisteeseen asti. Vaihtoehtona on väläytelty myös elokuvan käsikirjoituksen muuttamista, mutta sekään ei käy nopeasti.

 

Lähteet: CinemaBlend, TMZ

Kuva: Sony/Annie, 2014

Lisää luettavaa