Harrison Ford siirtyy Marvel-universumiin – mitä on luvassa?

2.11.2022 15:07

Marvel-sankari Captain American paluu valkokankaille on selvää. Osa tulevan Captain America: New World Order -elokuvan näyttelijöistä on vanhoja tuttuja, mutta myös muutoksia on luvassa.

Keväällä käynnistyvissä kuvauksissa supersankarin vermeisiin sonnustautuu Chris Evansin sijasta Anthony Mackie. Kyseessä on Mackien ensimmäinen pitkä leffa Captain Americana. Mm. vuoden 2016 Captain America -rainassa hän näytteli Falcon-sankarina liidellyttä Sam Wilsonia, jolla nyt kuitenkin on siis uusi pesti. Muutosta on pedattu jo Disney+-palvelussa olevassa tv-sarjassa The Falcon and the Winter Soldier.

New World Orderissa pahistelee tuttu ilkimys, jo vuoden 2008 The Incredible Hulk -rainassa Tim Blake Nelsonin tulkitsema Johtaja (The Leader). Muihin vanhoihin tuttuihin lukeutuu mm. Carl Lumblyn näyttelemä Isaiah Bradley. Kenraali Rossin osaan on kuitenkin palkattu toinen näyttelijä, Harrison Ford. Veteraanitähti paikkaa roolissa William Hurtia, joka kuoli tämän vuoden maaliskuussa.

Fordin Rossin ja Mackien näyttelemän Wilsonin välit eivät ole mutkattomat, vaan jopa räiskyvät. Omapäinen kenraali ja Wilson ovat ottaneet yhteen aiemminkin, vaikka ovat samalla puolella. Ohjaaja Julius Onah on kuvaillut leffaa jännäriksi. Elokuvan pitäisi valmistua keväälle 2024.

 

Lähteet: Comingsoon.net. Collider

Kuva: Disney/Marvel/ Captain America: The Return of the First Avenger, 2014

Lisää luettavaa