Batman-stara siirtyy kameran taakse

6.5.2022 23:35

1970-luvulta asti kameran edessä eri rooleissa nähty Michael Keaton aikoo vaihteeksi hypätä kameran taakse. Keaton, joka tunnetaan mm. Tim Burtonin Batman-leffojen nimikkohahmona, ohjaa seuraavaksi mustanpuhuvan jännityselokuvan.

Samoin kuin Batman-kollegansa Ben Affleck, Keaton aikoo myös näytellä ohjauksensa pääroolia. Kerta ei toki ole näyttelijälle ensimmäinen, sillä hän ohjasi ja tähditti jo 2008 The Merry Gentlemen -nimistä rikoselokuvaa. Käsikirjoituksia laidasta laitaan kirjoittamassa olleen Gregory Poirierin (mm. National Treasure: Salaisuuksien kirja, Leijonakuningas 2) luoma Knox Goes Away katkaisee siis pitkän tauon Keatonin ohjaajanuralla.

Knox Goes Away kertoo palkkatappajasta, jolla diagnosoidaan dementia. Nopeasti etenevä sairaus saa murhamiehen asettelemaan asioita uuteen järjestykseen. Hän on vieraantunut jo aikuiseksi varttuneesta pohjastaan, mutta pojan hengen ollessa vaarassa koittaa tappajalle tilaisuus korjata heidän välejään. Elokuvan kuvaukset on tarkoitus aloittaa Los Angelesissa elokuussa.

 

Lähteet: Deadline, The Wrap

Kuva: Lionsgate/CBS Films/ American Assassin, 2017

Lisää luettavaa