Bruce Willisiltä tulossa vielä elokuvia, vaikka tähti jättää näyttelemisen

30.3.2022 23:39


Konnankoukkuja kahdelle -tv-sarjasta ja Die Hard -toimintaelokuvien kautta megatähteyteen ponnahtanut Bruce Willis jättää näyttelemisen. Näyttelijän perhe tiedotti asiasta nyt keskiviikkona.

67-vuotiaan Willisin viime vuodet ovat olleet täynnä töitä, vaikka useammat hänen uusimmista elokuvistaan ovat olleetkin keskinkertaisia tai jopa sitä heikompia. Yksin viime vuonna julkaistiin peräti kahdeksan elokuvaa, joissa Willisillä oli rooli. Tämä huomiotiin myös Razzie-palkintojuhlissa erityisellä Bruce Willis -kategorialla.

Willisin perheen julkaisemassa tiedotteessa näyttelijän kerrotaan sairastavan afasiaa, aivojen toimintahäiriötä, joka vaikeuttaa puheen muodostamista ja ymmärtämistä. Afasia aiheutuu Terveyskirjaston mukaan yleisimmin aivojen verenkiertohäiriöstä. Myös edesmennyt Monty Python -koomikko Terry Jones (1942 – 2020) sairasti afasiaa loppuvuosinaan.

Vaikka Willisin on tiedotettu astuvan sivuun näyttelemisestä, häntä nähdään vielä ainakin tänä ja luultavasti myös ensi vuonna useissa elokuvissa. A Day to Die -niminen toimintaraina sai maailmanensi-iltansa vasta tässä kuussa. Jälkituotantoasteella ovat tällä hetkellä kuluvalle vuodelle aikataulutettu Soul Assassin ja vielä ilman tarkempaa julkaisutietoa oleva Paradise City, jossa nähdään Willisin ohella myös John Travolta.

 

Lähde: Deadline

Kuva: Summit Entertainment/Di Bonaventura Pictures/ DC Entertainment/Red 2, 2013

Lisää luettavaa