Disney-klassikoiden uudet tulkinnat: Tältä näyttävät niiden tähdet

4.7.2021 23:13

 

Disneyllä on viime vuosina kierrätetty hanakasti yhtiön piirrosklassikoiden hahmoja uusiin, mutta ei-piirrettyihin elokuviin. Toukokuussa ensi-illan sai 101 dalmatialaista -rainasta tutun Cruella de Vilin syntytarina. Tällä hetkellä yhtiö tuottaa uutta leffaa Pienestä merenneidosta. Vuonna 2016 suunnitelmissa ollut uusi Lumikki-tulkinta on myös viimein nytkähtänyt eteenpäin.

Rob Marshallin (mm. Chicago, Into the Woods) ohjaamassa Pienessä merenneidossa pääosia näyttelevät Halle Bailey (Ariel) ja Jonah Hauer-King (prinssi Eric). Arielin isän, eli merten kuninkaan rooliin on pestattu Oscar-palkittu espanjalaisjärkäle Javier Bardem, ja pahamaineista noita Ursulaa tulkitsee komedienne Melissa McCarthy. Leffan kuvauksista on jo levinnyt kuvia julkisuuteen (kuvalinkissä Jonah Hauer-King ja Halle Bailey).

First look at Jonah Hauer-King as Prince Eric in The Little Mermaid. #Disney #TheLittleMermaid

4K Photos.

3/4 pic.twitter.com/kAArAUvt0T

– XRealm Bishop ❁ (@CreamOrScream) June 23, 2021

Lumikki-leffan tuotanto ei ole vielä yhtä pitkällä. Nyt on kuitenkin varmistunut, että elokuvan nimihahmoa näyttelee Rachel Zegler (jutun pääkuvassa), jolla on myös naispäärooli Steven Spielbergin tulevassa West Side Story -musikaaliversioinnissa. Elokuvan ohjaa myös The Amazing Spider-Man -rainan takaa tuttu Marc Webb. Sen pitäisi edetä kuvausvaiheeseen viimeistään ensi vuodeksi, kun lauluntekijät Benj Pasek ja Justin Paul ovat viimein saaneet hiottua leffan musiikkiraidalle tulevan materiaalin kuntoon.

 

Lähteet: Comingsoon.net, MovieWeb

Kuva: © 2021 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved./West Side Story

Lisää luettavaa