Uusi Jurassic World -leffa korjaa franchisen vanhaa virhettä

10.6.2021 14:51

Aina vuodesta 1993 alkaen mahtavilla tehosteillaan ällistyttänyt ja häikäissyt Jurassic-leffojen sarja jatkuu oletetusti ensi vuonna. Noin vuoden päästä ensi-iltaan tuleva kolmas Jurassic World -elokuva korjaa myös koko leffasarjan vanhaa virhettä.

Asiantuntijat ovat olleet jo vuosikausia sitä mieltä, etteivät kaikki tunnetut dinosaurukset olleetkaan pelkkiä suomuniskoja. Maan päällä on aikoinaan käyskennellyt erilaisia sulkapeitteitä omaavia hirmuliskoja, joskaan Jurassic Park- ja Jurassic Wolrd -elokuvissa näin ei ole ollut. Jurassic World: Dominionissa on kuitenkin mukana myös dinosauruksen sulkia, mitä todistaa ohjaaja Colin Trevorrowin julkaisema tuore kuva.

Jos ei alkuperäisten Jurassic Park -tähtien (Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern) läsnäolo Jurassic World: Dominionissa vielä ole ollut tarpeeksi kova suositus leffan katsomiselle, Trevorrow lisää vettä myllyyn. Ohjaajan hehkuttaa tulevaa dinosaurusspektaakkelia vertaamalla sitä muihin huippuluokan toimintaleffoihin:

– Kuvasimme Brittiläisessä Kolumbiassa. Kuvasimme Maltalla. […] On myös kolmas pääkuvauskohde, jota en halua vielä paljastaa. Mutta [elokuvassa] on kaikkia ympäristöjä, mitä saatat kuvitella […], tämä on suuri maailmanlaajuinen seikkailu. Siinä on vähän Bournea ja Bondia ja vähän vakoojaelokuvaa. Vakoojaelokuvaa, tieteisjännäriä ja dinosauruksia.

 

Lähteet: Collider, Movieweb

Kuva: Universal/Jurassic World: Dominion

Lisää luettavaa