Disneyn uusi suoratoistopalvelu – tämä siitä tiedetään nyt

Netflixin ja muiden tarjolla olevien suoratoistopaleluiden haastaja Disney+ avattiin yli kuukausi sitten Yhdysvalloissa. Se on saatavilla myös Kanadassa ja Euroopan puolella Hollannissa, mutta palvelun Suomen aloituksesta ei ole vielä annettu tarkkaa tietoa. Muita seikkoja Disney+:sta on kuitenkin jo selvillä.

Tämän vuoden kuluessa, mahdollisesti jo tänä keväänä myös Suomessa starttaava suoratoistopalvelu tarjoaa tilaajilleen laajan kattauksen Disney-leffoja ja -sarjoja. Niiden lisäksi palvelusta löytyy jatkossa esim. Disneyn ostaman 20th Century Foxin tuotantoja. Yhdysvalloissa Disney+:n kautta pääsee 6,99 dollarin (n. 6,25 eur) kuukausimaksusta katsomaan mm. elokuvia Aladdin, Frozen - huurteinen seikkailu, Star Wars: The Force Awakens ja paljon muuta.

Koska suuryhtiön hallussa on lukuisia nimekkeitä, voisi kuvitella, että Disney+:n tarjonta olisi yhtä kattavaa kaikkialla ja kaiken aikaa. Esim. Euroopan alueella palvelun tarjonta on kuitenkin erilaisista sopimuksista johtuen suppeampaa. Disney+ myös poistaa nimekkeitä valikoimistaan kilpailijansa Netflixin tapaan: vielä joulun ajan sen katalogissa näkyneen Yksin kotona -elokuvasarjan osien, Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä -merirosvoilun ja Tyttö ja villivarsa -perheleffan on nyt raportoitu kadonneen tilaajien ulottuvilta ainakin toistaiseksi.


Lähteet: We Got This Covered, Collider, The Verge, Twitter: @disneyplus & @disney

Kuva: Disney

R. Isoviita 03.01.2020 klo 06:32

Uusimmat uutiset

Tom Cruise palautti palkintojaan takaisin

Golden Globe -palkintojen taustaorganisaatio vastatuulessa.

R. Isoviita

Legendaarisen toimintajännärin naistähti osastaan: ”Tarpeeton siinä elokuvassa.”

1960-luvun kaunotar muisteli osaansa Steve McQueenin rinnalla.

R. Isoviita

Jälleen uusi menetys Guardians of the Galaxy -perheessä?

Tiimin rivit ehkä kutistumassa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...