Pyysikö tätä joku: Spice Girls -elokuva tekeillä

12.6.2019 19:50

Brittipopin iso nimi 1990-luvulta, Spice Girls sai myös oman kokoillan elokuvan, Spice Worldin. Nyt näyttää siltä, ettei laulajaviisikon leffaura jää siihen, sillä Paramount aikoo tuoda ns. Maustetytöt takaisin valkokankaille yli 20 vuoden tauon jälkeen.

Spice Girls -ryhmä on parhaillaan keikkakiertueella, mikä pysähtyy myös Suomen Ilosaarirockissa heinäkuussa. Koko viisikkoa ei kiertueelle ole saatu mukaan, sillä Victoria Beckham eli ”Posh” jättäytyi tällä erää Melanie ”Scary” Brownin, Geri ”Ginger” Halliwellin, Melanie ”Sporty” Chisholmin ja Emma ”Baby” Buntonin matkasta. Elokuvassa alkuperäinen viisikko kuitenkin on mukana.

Tarkalleen ottaen uusi elokuva tulee olemaan kokoillan animaatio, joten Spice Girls -jäsenet ovat projektissa ääninäyttelijöinä. Elokuvaan lupaillaan tuttuja Spice Girls -hittejä ja juonta, jonka mukaan viisikosta sukeutuu supersankareita. Spice World -leffan kohtaloa tekijät eivät ilmeisesti pelkää: se nostettiin esim. vuonna 2007 huonoimmaksi elokuvaksi ikinä MSN-sivuston äänestyksessä.

 

Lähteet: THR, The Guardian, Metro.co.uk

Kuva: Columbia Pictures/ Spice World, 1997

Lisää luettavaa