Men in Black 4 harkinnan alla

22.3.2017 17:02

Vuonna 2012 julkaistu Men in Black 3 ei ehkä jää leffasarjan viimeiseksi. Tieteiskomedialeffasarjaa aiemmin ohjastanut Barry Sonnenfeld totesi alkuvuodesta antamassaan haastattelussa, että hän toivoisi mustapukuisten miesten vielä palaavan. Vuonna 2014 Sonylla tapahtuneen tietomurron seurauksena paljastui, että neljäs elokuva on myös ollut suunnitteilla.

Wikileaksin julkaisemien dokumenttien mukaan puheissa on ollut 21 Jump Street -poliisikomediasta tuttujen Jonah Hillin ja Channing Tatumin hyppääminen MIB-leffojen maailmaan 21 Jump Streetin Schmidtinä ja Jenkona. Jonah Hill otti idean innostuneesti vastaan, vaikka hän on sittemmin myöntänyt sen alkaneen vitsistä. Elokuvaa hahmoteltiin yhdessä käsikirjoittajaryhmän kanssa, mutta toistaiseksi siitä ei ole kuitenkaan saatu valmista. Tästä huolimatta MIB 23 -nimeä kantavalle rainalle on nimetty jo ohjaaja, James Bobin (Flight of the Conchords).

Sonnenfeldin mukaan neljännen elokuvan ongelmana saattaa olla raha.

– Kun keskusteltiin 21 Jump Streetin ja Men in Blackin risteyttämisestä – siinä on liikaa kalliita pelaajia mukana, Sonnenfeld toteaa. Hän epäileekin, ettei mahdollisessa jatkossa tulla näkemään ollenkaan Will Smithin Jayta tai Tommy Lee Jonesin Kayta. Heidän tilalleen halutaan ehkä uudet agentit, joiden näyttelijät eivät vaadi yhtä isoa tilipussia.

Lähteet: CinemaBlend, DigitalSpy, Wikileaks, Variety

Kuva: Sony

Lisää luettavaa