Minecraft-pelileffaan halutaan tähtiä

Huippusuosittu rakenteluaiheinen Minecraft-peli on saamassa elokuvakäsittelyn. Super Mario Brosin, Tomb Raiderin ja Angry Birdsin jäljessä elokuvaksi käännettävän pelin valkokangasversio tulee ehkä sisältämään muutakin kuin rakentelupalikoita. Uusimman tiedon mukaan rainan näyttelijäkaartiin halutaan ainakin koomikko Steve Carell.

Yhdysvaltain Konttori-versioinnista ja 40 v. ja neitsyt -elokuvasta tuttu Carell ei ole vielä allekirjoittanut sopimusta leffasta. Myöskään elokuvaprojektin takana olevan Warner Brosin muista näyttelijäehdokkaista ei ole vielä tietoa, mutta oletettavasti Carell ei ole ainut tähti, joka studiolla on harkinnassa. Leffaa on suunniteltu helmikuulta 2014 asti, jolloin Warner Bros. hankki sen oikeudet ruotsalaiselta peliyritys Mojang AB:lta.

Vuodelle 2019 aikataulutetun Minecraft-elokuvan ohjaajaksi on nimetty Rob McElhenney, joka tunnetaan myös Elämää Philadephiassa -komediasarjan käsikirjoittajana. McElhenneyn kerrotaan vastaavan osaksi Minecraft-rainankin käsikirjoituksesta. Hänen kirjoittajaparinaan toimii siinä näyttelijä-käsikirjoittaja Jason Fuchs, jonka kynästä on lähtöisin viime vuonna julkaistu fantasiaelokuva Pan. Koska Minecraftissa ei ole varsinaisesti mitään valmista tarinaa tai juonta, elokuvan sisältö on tässä vaiheessa mysteeri.


Lähteet: Variety, SlashFilm, Tracking Board

Kuva: Mojang

R. Isoviita 16.11.2016 klo 14:26

Uusimmat uutiset