Brad Pitt haluaa jälleen yhteistyöhön David Fincherin kanssa

11.8.2016 12:20

Ohjaaja David Fincher on tehnyt vuosien mittaan yhteistyötä monesti näyttelijä Brad Pittin kanssa. Pitt on ollut mm. Fincherin kehutun rikosdraaman Seven eli Seitsemän toisessa pääosassa, kuten myös monisyisessä draamaelokuvassa Fight Club. Yhteistyö saattaa seuraavaksi laajeta zombie-leffojen puolelle, mikäli Pittin toive toteutuu.

Vuonna 2013 valmistunut ja tuotantovaikeuksistaan huolimatta yllätyshitiksi kohonnut World War Z on jatko-osaa vailla. Pitt haluaa palata Gerry Laneksi, elävien kuolleiden kansoittaman maailman keskellä selviytymiskamppailua käyväksi entiseksi YK:n mieheksi. Ensimmäisen leffan ohjannut Marc Forster ei kuitenkaan ole tulossa ohjaamaan World War Z 2:ta, eikä tehtävään aiemmin puhuttu J. A. Bayonakaan (Orpokoti) ole enää mukana, joten pesti on toistaiseksi vapaana.

Varietyn mukaan Pitt haluaisi kakkososan ohjaajaksi juuri Fincherin, mutta ohjaajan kanssa ei ole vielä virallista sopimusta tehty. Fincherin lähtemistä projektiin saattaa jarruttaa se, että kyseessä on jatko-osa. Niitä hän on tehnyt urallaan tähän mennessä vain yhden, ei huippuarvosteluja saaneen Alien 3:n. Toisaalta ohjaajalla on tulessa mm. myös Mindhunter-televisiosarja, jossa hän toimii niin tuottajana kuin ohjaajanakin.

Lähteet: Variety, IndieWire

Kuva: Paramount

Lisää luettavaa