Richard Kellyn uutukaiseen Nicolas Cage

27.9.2012 16:45

Richard Kellyn 11 vuoden takainen Donnie Darko on edelleen rakastettu kulttiklassikko, mutta käsikirjoittaja-ohjaajan seuraavat elokuvat Southland Tales ja The Box otettiin rajun ristiriitaisesti vastaan. Kelly on nyt siirtymässä scifivivahteilla kerrotuista tarinoista hieman suoraviivaisemman, mutta silti ainakin kevyesti vinksahtaneen idean pariin Nicolas Cagen kanssa.

Kellyn seuraava elokuva on Varietyn mukaan nimeltään Amicus, joka kertoo eriskummallisen tositarinan musiikkipohatan junaileman salamurhan takana: Velkoihin joutunut musiikkituottaja Lawrence Horn palkkasi vuonna 1993 palkkatappajan tappamaan perheensä saadakseen heidän omaisuutensa. Kun paljastui, että kyseinen surmaaja käytti työssään apuna opaskirjaa, haastettiin myös tuon teoksen kustantaja oikeuteen. Tällöin kustantaja palkkasi avuksi kokeneen lakimiehen Rodney Smollan, jota Cage esittää Amicuksessa.

Kellyn seuraavan elokuvan piti aiemmin olla Irakin sodan veteraania seuraava Corpus Christi, jossa pääosaan kiinnitettiin Edgar Ramirez, mutta projekti jämähti tuotannon alkuvaiheisiin.

Lisää luettavaa