G.I. Joe 2 siirtyy ensi kevääseen


Paramount Pictures on ilmoittanut siirtävänsä scifihenkisen toimintaelokuvansa G.I. Joe: Retaliation ensi-iltaa eteen päin yhdeksällä kuukaudella. Viivästykset eivät tietenkään ole Hollywoodissakaan harvinaisia, mutta tässä tapauksessa ilmoitus on vähintäänkin yllättävä. Yhdysvalloissa sen ensi-ilta olisi ollut jo 29. kesäkuuta eli vain kuukauden päässä. Niinpä elokuvan TV- ja ulkoilmamainonta oli jo alkanut, ja vuoden alussa elokuvaa mainostettiin jo Super Bowlin maltaita maksavalla mainoskatkopaikalla.

Päätöksen taustalla on halu kääntää elokuva jälkituotannossa 3D-formaattiin, minkä toivotaan nostavan erityisesti elokuvan maailmanlaajuisia lipputuloja. Kuten asiasta ensimmäisenä raportoinut Deadline-sivusto huomauttaa, 3D-teattereiden määrä on kasvussa erityisesti isot markkinat muodostavilla Venäjällä ja Kiinassa. Ilmeisesti tekijöillä on myös aikeena kuvattu jo filmattuja kohtauksia uudelleen sopimaan paremmin 3D:hen. Tämä on tietenkin herättänyt epäilyksiä siitä, häpeävätkö leffan tekijät omaa tuotostaan niin pahasti, että he haluavat alkaa korjaamaan sitä viime hetkillä.

Elokuva on jatkoa toimintarainalle G.I. Joe: The Rise of Cobra, josta tuttu sotilaallinen eliittijärjestö G.I. Joe taistelee Yhdysvaltain hallintoon pesiytynyttä terrorijärjestö Cobraa vastaan. Monet hahmoistaan uusien hyväksi hylänneeseen elokuvaan hyväksyttiin takaisin Channing Tatum, Ray Park, Lee Byung-hun ja Jontahan Pryce. Uusia vahvistuksia ovat muun muassa Dwayne Johnson, Ray Stevenson ja Bruce Willis. Uusi julkaisupäivä on 29. maaliskuuta 2013.

Tsekkaa leffan traileri Leffatykin sivuilla.

Ilkka Hemmilä 25.05.2012 klo 12:50

Uusimmat uutiset

Viime vuoden kamppailupätkä Mortal Kombat saa jatkoa

Hahmoja riittää useampaankin osaan.

R. Isoviita

Disney vastasi Peter Dinklagen kritiikkiin

Konsulttiapua on haettu.

R. Isoviita

Tuorein Spider-Man-leffa tekee kovaa tiliä edelleen

Tekijöillä tähtäimessä myös muuta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...