Etusivu Foorumit Ylläpito ja tekniikka Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? Vastaa aiheeseen: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää?

#150625
Visailija
Osallistuja

Ajattelin kesälomailun ohessa nakata ensimmäisen kommenttini ja pistetytykseni uusitulle sivustolle. Ei muuta kuin läppärillä sivu auki, pisteytettävä leffa näkyviin haun kautta, vähän turhanpäiväistä rullailua alaspäin… ja näkyviin teksti ”Olet jo kommentoinut / pisteyttänyt tämän.” Kiva. Mitään toimenpiteitä, kuten pisteytyksen muokkausta, ei voi tehdä. Jää siis tämän osalta ”neitsyys” uusitun leffatykin osalta edelleen voimaan.

Vaikka kesä on varmasti asiaan vaikuttanut, kaipailisin sivuston ylläpidolta tietoa, että missä mennään ja millä aikataululla? Esimerkiksi kesäkuun alussa ylläpito on kirjoittanut ”Huomiona että elokuviin lisätyt kommentit eivät ole kadonneet, niitä ei ole vain vielä tuotu. Yritetään tuoda lähiviikkoina, datan määrä on reipas niin mennee hetki.” Mitään edistystä esimerkiksi tämän (tai omien pisteytyksien suhteen) ei kuitenkaan ole ollut havaittavissa. Eli enemmän sitä konkretiaa, että mitä tapahtuu, millä aikataululla ja myös informoimaan täällä foorumilla, kun uudistuksia/korjauksia käytettävyyden parantamiseksi tehdään.

Tällä hetkellä sivusto on ainakin omalla kohdallani hyvin epähoukutteleva keskeneräisyyden ja yleisen käytettävyyden takia. Tämä ei innosta kirjoittamaan tänne yhtään mitään, eikä myöskään viettämään aikaa sivustolla (selkeä ero vanhaan).

Lisää luettavaa