Etusivu Foorumit Ylläpito ja tekniikka Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? Vastaa aiheeseen: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää?

#150585
Söpö
Osallistuja

Pisteytysten data on tallella, mutta koska en vastaa sivuston kehittämisestä millään muotoa, en heitä tähän mitään arvausta profiilisivun kehittämisaikataulusta. MUTTA. Pyörittelin vielä joitakin vaihtoehtoja pisteytysten selaamiseen. Yksi niistä on on Googlen hakukenttä. Eli, kirjoita Googlen hakukenttään

site: [www . leffatykki . com ilman hakasulkuja ja välejä] star-rating + mikelawry

Tällä tavoin Google kaivaa esiin Leffatykistä kaikki käyttäjän mikelawry pisteyttämät leffat. Valitettavasti haku ei suoraan listaa käyttäjän pistemääriä joka nimekkeen alle, vaan pisteyttäjien keskiarvon. Oman pisteytyksen tietylle nimekkeelle näkee vain klikkaamalla kyseisen nimekkeen auki ja rullaamalla sivua alaspäin, kunnes oma pisteytys tulee vastaan. (Rullailua nopeampi tekniikka on hyödyntää selaimen ”Etsi sivulta…”-toimintoa ja laittaa se hakemaan tiettyä käyttäjänimeä.)
…Saattaa hyvinkin olla, että Google-haun saisi näyttämään myös tietyn käyttäjän antamien pisteytysten listaa suoraan, mutta en äkännyt sopivaa hakusanaa.

Lisää luettavaa