Veden vartija

(2022)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Veden vartija
Genret:
Maat: , , ,
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Veden vartija
Valmistusvuosi:2022
Pisteytyksiä: 7
Tarkka arvio: 2.43

Kuivuuden keskellä elävän kylän uusi teemestari Noria (Saga Sarkola) perii tiedon salaisesta vesilähteestä. Ystävänsä Sanjan (Mimosa Willamo) kanssa hän päättää selvittää, salaako vallassa oleva sotilashallitus kansalta enemmänkin vesivaroja – onko maailma vielä mahdollista pelastaa kuivuudelta? Pitkälle tulevaisuuteen sijoittuva eeppinen draama perustuu Emmi Itärannan menestyksekkääseen Teemestarin kirja -romaaniin (2012).

Kommentit & Pisteytykset

Pelimies

Mainettaan parempi ja yllättävän visuaalisesti hieno kotimaiseksi produktioksi.

⭐️⭐️⭐️⭐️😫

eeeno

Alkoi pahasti nukuttamaan ja katsoin tätä päivällä. Huono dialogi, käsikirjoitus jotain käsittämätöntä ja kerronta ontuu jatkuvasti. Ei ole ihme, ettei suomalainen elokuva menesty. Se ei nähkääs ole kielimuurista johtuvaa, vaan siitä, että suomalaiset elokuvat ovat käsittämättömän tylsiä.

Jautsi

Maailmasta on vedet saastuneet ja puhdas vesi vähissä. Tällaista saa kirjoittaa ja elokuvaksi tehdä, koska ihan vielä Suomessa ei olla tässä pisteessä. Monessa muussa paikassa läheltä liippaa. Teemestari Noria on elokuvassa useimmiten äimistynyt ilmeeltään, jossain vaiheessa sentään hymykin irtoaa. Romaanin paras kohtaus Norian ja Sanjan välillä on jätetty pois, mutta muuten elokuva toimii romaania paremmin. Mielestäni tarinan asutuskeskukset ja niitten elämä on hyvin kuvattu.

JoonaPrkl

2

D-McH
TeeP
Mowgli

Lisää luettavaa