Truth

(2015)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Truth
Genret:
Maat: ,
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Truth
Valmistusvuosi:2015
Pituus:121 min
Pisteytyksiä: 14
Tarkka arvio: 3.46

TV-uutistoimituksen kulisseihin sijoittuva draama poliittisesta skandaalista, joka syntyy kun C.B.S. News julkaisee arkaluontoisia tietoja presidentti George W. Bushista uutisankkuri Dan Ratherin (Robert Redford) johdolla. Lähteiden mukaan Bush olisi turvautunut perheensä vaikutusvaltaisiin suhteisiin välttääkseen Vietnamin sotaan joutumisen.

Arviot

”Truth, elokuvana, kertoo sielukkaalla, voimakkaalla tavalla totuuden merkityksen vallan ja valheiden välissä.”

Oletteko koskaan olleet väittelyssä toisen ihmisen kanssa, tietäen, että te olette oikeassa? Mikä pahempaa, teistä tuntuu, että toinen, jota vastaan väität, tietää myös, että sinä olet oikeassa. Mutta silti tämä toinen ei pysty sitä myöntämään. Siltä on varmasti täytynyt Yhdysvaltalaisen CBS-kanavan 60 Minutes-ajankohtaisohjelman tuottajan, Mary Mapesin tuntua vuonna 2004. He tekivät juttua silloisen Yhdysvaltain presidentin […]

Arvosteltu: 24.03.2016

Kommentit & Pisteytykset

Dickey2

Yllättävän mielenkiintoinen elokuva lapsuuden traumoista kärsivästä toimittajasta, joka tekee juttua kohusta jossa väitettiin Bushin luistaneen vietnamiin sotaan lähdön väärentämällä jälkeen päin asiakirjoja. Toimittajan työ vaatii kyllä hyvää paineen sietokykyä, hyviä puheenlahjoja ja miten sanansa asettaa. Vihamiehiä jos tulee niin se on aivan normaalia. Tämä on tuotu hyvin esiin. Blanchett tekee hyvää työtä kuin myös Redford. Näyttää ettei ikä ole tehnyt vielä tehtäväänsä.

Pelimies

Keskivertoa parempi tositapahtumiin perustuva 10-luvun draama.

⭐️⭐️⭐️⭐️

eskoaarne
Jautsi
Karvainen Setämies
Kaamos
JustinHenryFan
Nico
JVDS
Beer Master
Vilperi
kisa
Linkous
QT

Lisää luettavaa