Titaanien taistelu

(2000)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Titaanien taistelu
Genret:
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Remember the Titans
Valmistusvuosi:2000
Pituus:113 min
Pisteytyksiä: 63
Tarkka arvio: 3.47

Tositapahtumiin perustuva tarina amerikkalaisesta jalkapallojoukkueesta, jota rotuerottelun jälkeiset muutokset ravistelevat. Päästäkseen huipulle joukkueen on puhallettava yhteen hiileen.

Arviot

Leffa saa kuitenkin hyvälle tuulelle vaikka ajoittainen ylisympaattinen meininki on lähellä saada melkein huutamaan jaakkoa.

Amerikkalaisen jalkapallon ympärille kasattu, 70-luvun alkupuolelle sijoittuva roturiitaleffa. Menestyspläjäystuottaja Jerry Bruckheimer (Coyote Ugly, Puhallettu 60 sekunnissa, The Rock, Armageddon, jne.) on puhunut Walt Disneyn poppoolta rahat tiskiin ja kylläpä sen näkee että sitä riittää. Mihinkään tehosteisiin tms. rahaa ei ole suinkaan käytetty vaan sillä on hankittu pieni kaupungillinen avustajia sun muuta populaa. Denzel Washington esittää […]

Arvosteltu: 25.05.2001

Washington hallitsee voimakkaan näyttelemisen ja draaman jokaisen osa-alueen ja tekee tälläkin kertaa täydellisyyttä hipovan pääroolisuorituksen.

Remember the Titans (Titaanien taistelu) on Disneyn tositapahtumiin perustuva draamaelokuva amerikkalaisesta jalkapallosta, mutta ennen kaikkea rotujen välisestä tasa-arvosta 70-luvun Jenkkilässä. Aihe on toki aina erilaisia tunteita herättävä, vaikka täällä Suomessa vastaavaa tilannetta ei olekaan. Silti pienen huolen kyhmyn niskaan nosti tuo Disney-leima, joka yleensä tarkoittaa turhan lempeää suhtautumista itse aiheeseen. Tässäkin tapauksessa kokonaisuus oli selvästi […]

Arvosteltu: 27.11.2008

Kommentit & Pisteytykset

Artzi-
lettu8
kolamuki
Keräilijä
Boy From Shadows
Herman Tottooro
JoonaPrkl
Linkous
Zombiepony
UltimateJT
andy
Addeh
Bateman

Lisää luettavaa