My Week with Marilyn

(2011)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: My Week with Marilyn
Genret:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:My Week with Marilyn
Valmistusvuosi:2011
Pituus:98 min
Pisteytyksiä: 80
Tarkka arvio: 3.28

Tositapahtumiin perustuva brittidraama kertoo Marilyn Monroen viikosta Englannissa, jossa hän oli kuvaamassa elokuvaa ”Prinssi ja revyytyttö” hurmaten kaikki niin kameran edessä kuin takanakin.

‎Colin Clarkin kahteen kirjaan perustuva brittidraama kertoo Marilyn Monroen ja Laurence Olivierin tähdittämän elokuvan Prinssi ja revyytyttö (1957) synnystä. Tarina keskittyy viikkoon, jolloin Clark toimi Marilyn Monroen isäntänä Englannissa tämän miehen Arthur Millerin poistuttua maasta.

Elokuvan pääosissa nähdään Michelle Williams, Kenneth Branagh, Eddie Redmayne, Dominic Cooper ja Emma Watson. Sen on ohjannut Simon Curtis ja käsikirjoittanut Adrian Hodges.

Arviot

Onnistunut, mutta ei erityisen mieleen jäävä

Elokuva, joka kertoo Marilyn Monroesta metodinäyttelyn muodossa. Tällaiselta elokuvalta odottaa luonnollisesti paljon. Pieni epäröinti hiipii väistämättä esiin pyöritellessäni elokuvaa kädessä videovuokraamossa, mutta pakkohan tämä haastavalta ja kokeilunhaluiselta vaikuttava elokuva oli nähdä. Vaikkei tämä elokuva olekaan kokonainen tarina Marilyn Monroen (Michelle Williams) traagisesta elämästä sen alkuvaiheista kuolemaan asti, se pitää kuitenkin sisällään tunteikkaan kertomuksen onnettoman naisen […]

Arvosteltu: 19.11.2012

Kommentit & Pisteytykset

Mr. Fancypants
lenny
Gumbert
henna183
JustinHenryFan
Animal_Nitrate
Ludil
Lootuskainen
Nimetön
Apollonaire
Nico
Rue Morgue
Nimetön
kisa
_mht_
jani87
imatuuli
ainolinnea
Ryksel
recreazion
Uytp7
elokuvafanittaja
noorah
Elmo000
Beer Master
Eximius84
Lassomies
Linkous
rusher
D-McH

Lisää luettavaa