Mitä nainen haluaa

(2000)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Mitä nainen haluaa
Genret: ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: , ,
Alkuperäinen nimi:What Women Want
Valmistusvuosi:2000
Pituus:126 min
Pisteytyksiä: 187
Tarkka arvio: 2.95

Nick Marshall on suuren mainostoimiston ideanikkari, joka luulee olevansa Jumalan lahja naisille. Nickin elämä kuitenkin muuttuu, kun hän salaperäisen onnettomuuden seurauksena saa kyvyn lukea naisen ajatuksia! Ensin mies säikähtää kuoliaaksi, ja haluaa vieraat äänet pois pääkopastaan. Käytyään psykiatrin vastaanotolla Nick ymmärtää, että hänelle on itse asiassa suotu suuri lahja…

Kun firmaan tulee uusia ideoita pursuava Darcy McGuire, Nick onkii ”sisäpiiritietoa” suoraan tämän aivoista. Mutta lukiessaan Darcya kuin avointa kirjaa Nick lopulta ymmärtää jotain – ja rakkaus luikertelee salakavalalla tavalla työtovereiden elämään.

Arviot

Mitä ne naiset sitten haluavat? No, sitä samaa mitä miehetkin.

Mainosmies Nick Marshall (Mel Gibson) päätyy epäonnekseen hiustenkuivaaja kädessään saamaan shokkihoitoa ammeeseensa. Onnettomuuden seurauksena tämä naisia ymmärtämätön rontti saa kyvyn kuulla naisten ajatuksia. Nick luulee, että hänet on kirottu. Tutun avioliittoneuvojan kanssa jutustelujen Nick huomaa, että hän on saanut erikoisen lahjan. Nick oppii käyttämään lahjaansa yhä kierommilla tavoilla hyväkseen, mukaan lukien uuden naispomonsa (Helen Hunt) […]

Arvosteltu: 14.10.2001

Kommentit & Pisteytykset

Villetys

Mitä nainen haluaa on ihan hauska komedia, jonka voi katsoa toiseenkin kertaan. Mel Gibson tekee ihan hyvän pääroolin suuren mainostoimiston ideanikkarina Nick Marshallina ja kasvatuksensa johdosta hän luulee olevansa kaikkien naisten unelma mies. Helen Huntin esittämän Darcy McGuiren vietyä tämän paikan firman uutena mainosten pääsuunnittelijana Nick joutuu miettimään omia luulojaan naisia kohtaan uusiksi ja samalla hän saa onnettomuuden seurauksena kyvyn lukea naisten ajatuksia. Juoni ei tässä mikään erikoinen ole loppupeleissä, mutta komedia toimii paikoiten ihan hyvin ja se auttaa pitämään mielenkiintoa elokuvaa kohtaan yllä. Alhainen ikäraja vähän rajoittaa kuvastoa ja tämä onkin enemmän lämminhenkinen komedian ja rakkaustarinan yhdistelmä.

Dickey2

Muutama hupaisa kohtaus tässä parin tunnin imelyydestä löytyy. Kokonaisuudessaan kuitenkin aika typerä romanttinen filmi juonta myöten. Mel Gibsonkin on narsistin oloisena naisten miehenä harvinaisen ärsyttävä.

daiju
anna.v
pikkumusta85
Jonttura
arska
eltsu
Poppy
wampira
Sney
Glorry
Pamela
Tomi
camelguy
WreckMe666
lällälää79
Pupuankka
Rue Morgue
Apple
frew
IsoVauva
TheDude
Turbulenz
tuulenpuuska
UFO
Arc
elefteria
kewanhammer
Blastmaster
milkman
gerbba
Tunkki Tane
Punakuu
Herman Tottooro
Antsa82
Dread

Lisää luettavaa