M3gan

(2022)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: M3gan
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:M3GAN
Valmistusvuosi:2022
Pituus:102 min
Pisteytyksiä: 11
Tarkka arvio: 3.05

M3GAN on tekoälyn ihme, aidonoloinen nukke, joka on ohjelmoitu lapsen parhaaksi ystäväksi ja vanhempien liittolaiseksi. Nerokkaan, leluyritykselle robotteja suunnittelevan Gemman (Get Out’in Allison Williams) luoma M3GAN oppii ja siitä tulee ystävä, opettaja, leikkikaveri ja suojelija lapselle, johon se on yhdistetty.

Kun Gemmasta yllättäen tulee orvoksi jääneen 8-vuotiaan siskontyttärensä Cadyn (Violet McGraw, The Haunting of Hill House) huoltaja, hän huomaa olevansa epävarma ja valmistautumaton toimimaan vanhempana. Kovan työpaineen alaisena Gemma päättää yhdistää M3GAN-prototyyppinsä Cadyn kanssa yrittääkseen ratkaista molemmat ongelmat – päätös, jolla on ennalta-arvaamattomia seurauksia.

Kommentit & Pisteytykset

JoonaPrkl

2,5

nukka_

.

dbgirl

Eka tunti oli tylsä ja suorastaan harmaa, eikä vain värisävyjen osalta. Toka tunti oli parempi kun vihdoin tapahtui jotain. Mutta ei sekään riittänyt, vaikka unrated-version näinkin ja gorea olikin mukavaa nähdä, niin toteutuksessa jäätiin niin puolitiehen että tulos oli kädenlämpöinen. Idea tekoäly-nukke/lapsenvahtikaverista oli kyllä ihan hyvä ja trauma siinä taustalla hyvä teema myös, mutta kuten sanottu niin ei tämä jaksanut oikein kiinnostaa koska, no, sitä nyt vain ei osattu hyödyntää. Nauratti se pomo kun se näyttelijä yritti aivan liikaa. Se tyttö näytteli ihan hyvin.

KaiZeri
c4fkw294ziq
Nimetön
Luffy
rillijulle
The Sam1
D-McH
Visailija

Lisää luettavaa