Jurassic World: Kaatunut valtakunta

(2018)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Jurassic World: Kaatunut valtakunta
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Jurassic World: Fallen Kingdom
Valmistusvuosi:2018
Pituus:128 min
Pisteytyksiä: 89
Tarkka arvio: 2.82

On kulunut neljä vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa.

Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta. Owen halua löytää Bluen, raptorilaumansa johtajan, joka on kadonnut saaren uumeniin. Claire taas on löytänyt kutsumuksensa näiden olentojen pelastamisesta. Kun retkikunta saapuu saarelle ja tulivuori alkaa sylkeä laavaa, paljastuu salaliitto, joka saattaa viedä koko planeettamme esihistorialliseen mittaluokkaan nousevan tuhon partaalle.

Yksi maailman suosituimmista ja menestyksekkäimmistä elokuvasarjoista saa vanhalla tutulla ihmeiden, jännityksen ja seikkailun linjalla jatkavan uuden osan, joka tuo valkokankaalle suosikkinäyttelijät ja dinosaurukset—sekä myös uusia lajeja hurjempina ja pelottavampina kuin koskaan. Tervetuloa dinosaurusten maailmaan—Jurassic World: Kaatunut valtakunta.

Arviot

Visuaalisesti huikea tuttuja polkuja kulkeva matka dinosaurusten tuhon partaalle.

Vuonna 1993 Kesäkuussa ensi-illan saanut Steven Spielbergin ohjaama () lukeutuu vielä tänä päivänäkin yhdeksi seikkailuelokuvien ehdottomista helmistä joka synnytti melkoisen brändin. Michael Chrichtonin romaaniin pohjautuva Jeff Goldblumin ja Sam Neillin tähdittämä matka saarelle jossa on luotu geeniteknologialla dinosaurukset uudelleen tarjoaa muutaman jo melkein klassikoksi muodostuneen kohtauksen ja tietenkin itse dinosaurukset ovat vieläkin huikeat ilmestykset. Steven […]

Arvosteltu: 08.06.2018

Kommentit & Pisteytykset

hehahi
Antsa82
Villetys
JVDS
Mustaoinas
Miihkali
korkkinado
Tupolev79
LeFa
Bad Lieutenant
Justroudkill
Uytp7
Kristiina68
kolamuki
QT
Eximius84
Vilperi
Nimetön
Joon4G
Slipkjovi
HAL9000
eskoaarne
Jwplayer555
Kaamos
Iciph3r_
Also Starring
Nimetön
Migus
malahma
Hoplaa
Altema
Juki
Jii89
Juusak
Karvainen Setämies
TatiTeThird
Jarno Väistö
D-McH
Keräilijä

Lisää luettavaa