Junakytät

(1995)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Junakytät
Genret: ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Money Train
Valmistusvuosi:1995
Pituus:103 min
Pisteytyksiä: 73
Tarkka arvio: 2.65

Toimintakomedia metropoliiseina toimivista kasvattiveljeksistä (Wesley Snipes ja Woody Harrelson), joiden välejä hiertävät niin kiinnostus samaan naiseen (Jennifer Lopez) kuin toisen aikomus maksaa velkansa ryöstämällä metrolipputuloja kuljettava juna.

Arviot

Laimea toimintaelokuva, joka yrittää viritellä samaan aikaan draamaa että toimintaa huumorilla höystettynä, mutta epäonnistuu.

Charlie (Woody Harrelson) ja John (Wesley Snipes) ovat velipuolia. Charlie joutuu aina pulaan ja John pelastaa hänet pinteestä kuin pinteestä. Nyt Charliella on iso rahaongelma jonka ratkaisuksi Charlie on keksinyt keinon. Hän aikoo ryöstää junan, joka kerää metroasemien tulot. John yrittää tietenkin estää Charlieta tämän aikeissa mutta Charlie on valintansa tehnyt. Välit velipuoleensa hänellä ei […]

Arvosteltu: 17.08.2004

Kommentit & Pisteytykset

Villetys

Junakytät on ihan hyvin onnistunut toimintakomedia, jonka katsoo pariin kertaan. Juonessa seurataan Wesley Snipesin ja Woody Harrelsonin esittämiä poliiseja Johnia ja Charlieta. Charlie on vähän yksinkertainen kaveri, joka joutuu aina ongelmiin ja pelaa kaikki rahansa uhkapeleissä ja John taas joutuu katsomaan ”veljensä” perään. Charlie päättää ratkaista rahaongelmansa ryöstämällä rahakuljetuksia vievän junan ja John joutuu haluamattaan myös mukaan. Oman lisänsä juoneen tuo vielä Jennifer Lopezin esittämä Grace, josta molemmat ukot ovat kiinnostuneita. Näyttelijöistä parhaiten mieleen jää Robert Blaken esittämä Donald Patterson, joka on vastuussa rahojen kuljettamisesta ja kaikki on uhrattavissa rahojen eteen. Komedia toimii aika vaihtelevalla tasolla ja toiminta on ihan kohtalaista. Ei tämä millään osa-alueella oikein säväytä, mutta on kuitenkin ihan viihdyttävää katsottavaa enimmäkseen.

Antsa82
Seonsiinä
Vilperi
arpum
Tupolev79
Luski
-Testament-
anzki87
madworld
Kivilärvi
onni
WreckMe666
mikelawry
HeQ
camelguy
Beer Master
ANGO
Seppochu
elemental
KolmasMies
Nosfecoff
meze1

Lisää luettavaa