Head of the Family
Alkuperäinen nimi:Head of the Family
Valmistusvuosi:1996
Pisteytyksiä: 1
Tarkka arvio: 3.00
90-luvun puolivälin jälkeen ilmestyneistä Full Moon -elokuvista Head of the Family edustaa selvästi sitä parempaa osastoa. Kieli poskessa mennään ja leffa nojaa aika vahvasti kieroon huumoriin, joka suurimmalta osin jopa toimii aika hyvinkin. Leffan keskiössä on pikkukylän omituinen perhe, jonka pää on, no kirjaimellisesti pää! Perhe punoo kummallisia juonia ja näistä pääsee vihille kylän häntäheikki joka sitten tietysti ottaa tilanteesta ilon irti ja alkaa kiristämään tätä kummaa perhettä. Leffan ideana on siis tälläinen tahtojen taistelu. Kumpi voittaa älyllään, lipevä kieroilija vai superälykäs-irtopää jolla on maailmanvalloitusaikeet. Tehosteet on ihan hyvin tehtyjä budjettiin nähden ja kaikenmaailman örkkiä nähdään ehtaan Full Moon -tyyliin. Alkupuolisko leffasta on suorastaan mainio, mutta ikävä kyllä tää vähän alkaa toistaan itseään loppua kohden. Itse lopetus on toki sitten ihan kelvollinen ja kyllä tää plussan puolelle kokonaisuutena jää. Ei mikään mestariteos millään muotoa, mutta varsin viihdyttävä tapaus kyllä. Niin ja taas kerran Full Moonille ominaisesti todella kompakti kesto!