Deadpool 2

(2018)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Deadpool 2
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: , ,
Alkuperäinen nimi:Deadpool 2
Valmistusvuosi:2018
Pituus:120 min
Pisteytyksiä: 111
Tarkka arvio: 3.65

Marvelin moottoriturpa-palkkasoturi on palannut! Suurempana, parempana – ja toisinaan myös housuttomampana – kuin koskaan. Tällä kertaa vastassa on murhanhimoinen supersotilas, ja Deadpoolin on keskitettävä ajatuksensa ystävyyteen, perheeseen ja sankaruuden syvimpään olemukseen. Samaan hengenvetoon on tietysti piestävä kaikki poikkiteloin asettuvat, sillä joskus oikeudenmukaisuuden toteutuminen vaatii kyseenalaisten keinojen käyttämistä.

Arviot

Ensimmäistä osaa toimivampi sekoilurymistely punapukuiselle hölöttäjälle ja varmasti yksi kesän viileimmistä elokuvista.

Vuonna 2016 ensi-iltansa saanut supersankarielokuvan syntytarinaa ja astetta rankempaa toimintakomediaa viihdyttävästi keskenään sekoittanut () onnistui rikkomaan huvittavasti neljännen seinän ja oli yksi kuluvan vuoden yllätyshiteistä korkeammasta ikärajasta huolimatta. Tim Millerin ohjaaman () käsikirjoituksia pyöri useita versioita vuosien varrella ja nähtiinhän hahmo jo itsessään () elokuvassa jossa hahmoa näytteli Ryan Reynolds, josta jälkikäteen tuli kuin tulikin […]

Arvosteltu: 16.05.2018

Kommentit & Pisteytykset

Xsamid
Jampe_69
The Sam1
UltimateJT
schwartzy
sulo
dbgirl
Juusak
Peffatykki
Samt
D-McH

Lisää luettavaa