Chatroom

(2010)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Chatroom
Genret: ,
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Chatroom
Valmistusvuosi:2010
Pituus:97 min
Ei pisteytyksiä.

Teinit Jim, Eva, Emily ja Mo tapaavat netissä karismaattisen nuorukaisen Williamin. Masennuksesta kärsivä Jim saa kuitenkin pian huomata, että uuden nettituttavuuden avuliaan kuoren alla vaanii laskelmoiva ja manipuloiva psykopaatti, jolla on sairaat suunnitelmat. Eva, Emily ja Mo yrittävät pelastaa epätoivoista ystäväänsä – mutta onko jo liian myöhäistä?

Arviot

Trillerinä Chatroom on epäonnistunut tuotos, mutta ensimmäisen tunnin ajan se toimii loistavasti mustankomedian rajalla haapuilevana draamana.

Vuonna 2010 ilmestynyt brittitrilleri Chatroom on Enda Walshin ideoima ja käsikirjoittama elokuva internetin keskustelupalstojen todellisesta raadollisuudesta, jonka on ohjannut mies Ringun takaa eli japanilainen Hideo Nakata. Chatroom esittelee viiden teini-ikäisen nettikuluttajan elämää niin verkossa kuin oikeassa elinympäristössäkin. Erikoisen tapauksesta tekee se, että myös ”chattimaailma” kuvataan realistisena asuinympäristönä ja hahmojen keskustelut chat-palstoilla kuvataan tapaamisina kasvostusten. Alku […]

Arvosteltu: 27.07.2011

Kommentit & Pisteytykset

Lisää luettavaa