Ant-Man and the Wasp: Quantumania

(2023)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Valmistusvuosi:2023
Pituus:124 min
Pisteytyksiä: 14
Tarkka arvio: 2.86

Supersankariparivaljakko Scott Lang (Paul Rudd) ja Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) jatkavat jälleen seikkailujaan Ant-Manin ja Waspin hahmoissa. Yhdessä Hopen vanhempien Janet Van Dynen (Michelle Pfeiffer) ja Hank Pymin (Michael Douglas) sekä Scottin tyttären Cassie Langin (Kathryn Newton) kanssa perhe päätyy tutkimaan kvanttimaailmaa, missä he kohtaavat uusia outoja olentoja ja suuntaavat matkalle, joka kiidättää heidät sellaisiin ääriin, etteivät he uskoneet sen olevan edes mahdollista.

 

Elokuvasarjan osat: Ant-Man (2015), Ant-Man and the Wasp (2018), Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Liittyy: Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2015), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019)

Arviot

Viihdyttävin Marvel elokuva sitten Avengers: Endgamen ja samalla visuaalisesti kaunis aloitus MCU:n 5 vaihteelle uuden pahiksen Kangin ja umpikahjon meiningin parissa.

John Byrnen ja David Michelinien luoma sarjakuvahahmo liittyi Marvel Cinematic Universen elokuva jatkumoon vuonna 2015. Alunperin piti ohjata Edgar Wright, mutta erimielisyyksien vuoksi hän jättäytyi projektista pois ja tilalle ohjaajaksi tuli Peyton Reed. on varsin viihdyttävä ja tervetullut sci-fi toimintaseikkailu MCU:n maailmaan joka ei ottanut itseään turhan vakavasti vaikka taustalla käsitelläänkin vakavia asioita. Paul Rudd […]

Arvosteltu: 15.02.2023

Kommentit & Pisteytykset

dbgirl

Pitkästä aikaa mielenkiintoinen ja hyvä Marvel-leffa! Ekan tunnin ihastelin ja ihmettelin kaunista maailmaa ja outoja otuksia ja otin selvää mitä aiemmin oikein on tapahtunut. Sitten kun se selvisi niin sitten loppu oli vähän tylsä, sellaista perustappelua mikä ei näissä leffoissa sitten jaksa ikinä oikein kiinnostaa. Pahis oli kyllä mukavan uhkaava, kovin monia oikeasti uhalta tuntuvia pahiksia näissä ei ole pahemmin ollut. Huumori oli kyllä enimmäkseen huonoa (mikä oli vähän pettymys kun eka Ant-Man toimi sillä saralla hyvin), mutta draama oli ihan hyvää ja seikkailufiilistäkin tässä oli kivasti. Evangeline Lilly ei vakuuta pätkääkään. Aloitus ja varsinkaan lopetus ei toiminut, mutta ne onneksi ovat nopeasti ohi.

Arz

3,5

phodos

ei ollut parhaasta päästä

andy
Luffy
Tsingis
Haahuilija
c4fkw294ziq
Taivaanvuohi
QT
The Sam1
Also Starring
D-McH
Koski

Lisää luettavaa