Cop - kyttä (1988)

Alkuperäinen nimi: Cop
James Ellroyn romaaniin perustuva rikoselokuva kovaotteisesta poliisista, joka jahtaa Los Angelesissa vaanivaa sarjamurhaajaa.
- James B. Harris
- James B. Harris, James Ellroy
- Charles Durning, Charles Haid, James Woods, Lesley Ann Warren, Raymond J. Barry
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Rainafriikki

Pelimies
Tyyppillinen kyttäleffa.James Woods vetäisee mukiinmenevän pääosan.
Rainafriikki
19.02.17 klo 23:26
Helmi neo-noir pätkä 80-luvulta,jossa Woods loistaa Hopkinsin roolissa, myös muut tekivät hyvät roolisuoritukset tässä kuten Charles Durning ja Lesley Ann Warren. Juoneltansa perus sarjamurhaajajuoni, mutta toimiva sellanen, josta huokuu sleazymäinen ja karu tunnelma mistä pidin erittäin paljon. James B. Harrisin ohjaus oli erittäin hyvä ja elokuva omaa kyllä yksiä hienoimpia lopetuksia ikinä, simppeli no bullshit.
Pelimies
16.01.15 klo 20:05
Tyyppillinen kyttäleffa.James Woods vetäisee mukiinmenevän pääosan.
JohnRambo
14.08.13 klo 00:44
Kässäri voisi helposti olla Likainen Harry-leffaan sopiva, mutta Woodsin tiukka roolisuoritus pääosassa tekee tästä massasta poikkeavan poliisitrillerin. Hahmossa on tiettyjä tuttuja kliseitä, mutta itse näyttelijä tuo olemuksellaan siihen jotain ainutlaatuista. Hopkins on omalla tavallaan aika sekaisin itsekin, vaikka ei mikään likainen kyttä tyylin Keitel/Bad Lieutenant olekaan.
Leffan viimeinen kohtaus jäi hyvällä tavalla kummittelemaan mieleen. Tällaisista ratkaisuista tykkään!
ratisti
09.06.13 klo 19:08
5-vuotiaskin pitäisi tämän elokuvan juonikuviota lapsellisena, mutta eihän se kasarifaneja häiritse. Käsittämättömän huono leffa, mutta viimeiset 10 sekuntia sai hymyn huulille. Siitä iso plussa.
J.Lipponen
29.05.13 klo 13:26
Ehkä liian helposti unohdettu kasaritrilleri. Myönnettävä on,että katsoessa tulee mieleen Likaisen Harryn jatko-osat,mutta synkemmällä tunnelmalla.Esimerkkinä tästä hämärään koulurakennukseen sijoittuva loppuosio.
Näyttelijöistä Woods hoitaa sisältä hajalla olevan poliisin roolin uskottavasti.Muut hahmot jäävät sitten valitettavasti paperin ohuiksi rikosleffan perustyypeiksi.
Kaiken kaikkiaan toimivaa,mutta tasapaksua menoa alusta loppuun.Ei tarjoa mitään uutta rikos/trilleri genreen, mutta ei myöskään petä heidän odotuksia,jotka katsovat rikos pätkiä enemmänkin.
Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu