Laaturoskaa laaturoskan ystäville.

15.6.2005 00:31

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV
Valmistusvuosi:2000
Pituus:99 min

Troma on elokuvayhtiö, joiden elokuvat jakavat mielipiteitä. Yleisesti niitä pidetään pelkkänä roskana. Mutta ovatko ne enää silloin roskaa kun te Troman vihaajat kuulette, että Quentin Tarantino on Troma-fani. Tämä on totta enkä yhtään ihmettele sillä vaikka Troma-elokuvat ovatkin roskaa niin ne viihdyttävät ja The Toxic Avenger on yksi maailman parhaimmista roskaelokuvista kautta aikojen. Sen kaksi jatko-osaa olivatkin sitten oikeasti huonoja, mutta vihdoin se on saanut ansaitsemansa jatko-osan.

Citizen Toxie alkaa siitä kun ”vaippamafia” hyökkää kehitysvammaisten kouluun. Mutta ei hätää sillä Toxic ”Toxie” Avenger ja hänen uskollinen avustajansa Lardass tulevat ja pelastavat päivän. Valitettavasti sattuu pieni räjähdys ja sen aikana Toxie ja Noxie, Toxien paha vastakohta vaihtavat maailmoja. Noxie tuhoaa Toxien elämää Tromavillen kaupungissa kun Toxie on jumissa Tromavillen pahassa versiossa, Amortvillessä.

Citizen Toxie on roskaa ja hyvää roskaa onkin. Alastomuutta löytyy ja väkivallan taso on sitä luokkaa, että kyseessä on varmasti yksi maailman verisimmistä elokuvista. Näyttelijät ovat aivan karmeita, mutta se kuuluukin asiaan. Lloyd Kaufman ei ole mikään Coppola, mutta on vuosien varrella kehittynyt ohjaajana. Citizen Toxie on laaturoskaa laaturoskan ystäville. Suosittelen jos pidät Troma-elokuvista. Jos taas et niin kannattaa jättää suosiolla väliin.

nimimerkki: Daniel Baldwin

Arvosteltu: 15.06.2005

Lisää luettavaa