Brad Pitt uumoili häipyvänsä kameran edestä, mutta…

12.11.2019 13:05

Tänä vuonna Quentin Tarantinon Once Upon a Time in Hollywood– ja James Grayn Ad Astra -elokuvissa nähty Brad Pitt on arvellut töidensä kameran etupuolella vähenevän. Esim. kesällä antamassaan haastattelussa hän totesi näyttelemisen olevan häntä nuorempien peliä ja epäili saavansa vähemmän ja vähemmän keskeisiä rooleja.

Jo muutama vuosi sitten Pitt puhui lopettavansa näyttelemisen 50-vuotiaana. Nyt 55-vuotias näyttelijä on kuitenkin vahva ehdokas Oscar-palkitun Damien Chazellen uutuusleffan toiseen päärooliin. La La Land -ohjaaja aikoo seuraavaksi kuvata elokuvan nimeltä Babylon, jonka käsikirjoituksesta hän vastaa jälleen itse. Alle 17-vuotiailta kielletyksi suunniteltu leffa on sijoitettu entispäivän Hollywoodiin, mykkäelokuvien aikakauden lopulle. Babylonin tuottaa Paramount, joka ottaa kalliiksi arvellun periodirainan kanssa suuren riskin.

Pittin lisäksi elokuvassa nähtäneen myös La La Landin naispääosasta tuttu Emma Stone. Kumpikaan tähdistä ei ole vielä virallisesti allekirjoittanut sopimusta roolistaan. Leffan julkaisun pitäisi tapahtua joulukuussa 2021.

Lähteet: People, BBC, Deadline

Kuva: Nordisk Film/ Ad Astra, 2019

Lisää luettavaa