Näin Disney valmistautuu kilpailemaan Netflixin kanssa

Jo pitkään on ollut tiedossa, että Disney aikoo tänä vuonna käynnistää oman suoratoistopalvelunsa. Netflixin melko suvereenisti hallitsemalle alueelle astuminen ei tapahdu köykäisesti. Yhdysvalloissa loppuvuodesta käynnistyvän Disney+-palvelun kattaukseen kuuluukin Disneyn klassikoita mutta myös paljon muuta.

Disney+:n ohjelmistoon on odotettavissa monien animaatioelokuvien lisäksi Star Wars -franchiseen kuuluvia tuotantoja, Marvel-tuotantoja ja mm. High School Musical -leffasarja. Palveluun on lupailtu saataville myös uusia sarjoja, joiden näyttelijäkiinnitykset ovat varsin kiinnostavia. Esim. Star Wars -universumiin sijoitettua The Mandalorian -sarjaa tähdittää Game of Thrones- ja Narcos-stara Pedro Pascal, Rogue One -sarjassa roolinsa Cassian Andorina uusii Diego Luna, Marvel-sarjakuvamaailmasta ammentavassa Lokin soolosarjassa tullee olemaan mukana Lokia myös elokuvissa näytellyt Tom Hiddleston (kuvassa) ja Monsterit Oy -animaatioseikkailun tarinaa jatkavassa Monsters At Work -sarjassa kuullaan näyttelijälegendoja Billy Crystal ja John Goodman pallopäisenä Mikenä ja pörröisenä Sulleynä.

Monet Disneyn omistamista elokuvista ja sarjoista jättävät Disney+:n lanseerauksen myötä ne suoratoistopalvelut, joissa niitä on esitetty aiemmin. Kilpailijansa FOXin ostettuaan Disney sai haltuunsa myös koko liudan sen tuotannoista, joten uuteen suoratoistopalveluun riittää tarjontaa. Milloin Disney+ saapuu Eurooppaan ja Suomeen, sitä ei ole vielä kerrottu. Oletettavasti palvelu on kuitenkin tarkoitus laajentaa Netflixin tavoin ympäri maailmaa.


Lähteet: Deadline, THR, CNet

Kuva: Marvel/Disney/Thor: Ragnarök, 2017

R. Isoviita 09.04.2019 klo 22:28

Uusimmat uutiset

Harmillinen käänne DC-leffa Birds of Preyn tuotannossa

Koekatsojat ovat antaneet positiivista palautetta, mutta...

R. Isoviita

Uusi ”Näkymätön mies” on löydetty

Universalin monsteriraina etenee.

R. Isoviita

Jokerin ja erään toisen DC-pahiksen uusiin leffatulkintoihin eivät kaikki ihastu

Fanikunnan miellyttäminen ei ole ykkösasia.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...