Näin Disney valmistautuu kilpailemaan Netflixin kanssa

Jo pitkään on ollut tiedossa, että Disney aikoo tänä vuonna käynnistää oman suoratoistopalvelunsa. Netflixin melko suvereenisti hallitsemalle alueelle astuminen ei tapahdu köykäisesti. Yhdysvalloissa loppuvuodesta käynnistyvän Disney+-palvelun kattaukseen kuuluukin Disneyn klassikoita mutta myös paljon muuta.

Disney+:n ohjelmistoon on odotettavissa monien animaatioelokuvien lisäksi Star Wars -franchiseen kuuluvia tuotantoja, Marvel-tuotantoja ja mm. High School Musical -leffasarja. Palveluun on lupailtu saataville myös uusia sarjoja, joiden näyttelijäkiinnitykset ovat varsin kiinnostavia. Esim. Star Wars -universumiin sijoitettua The Mandalorian -sarjaa tähdittää Game of Thrones- ja Narcos-stara Pedro Pascal, Rogue One -sarjassa roolinsa Cassian Andorina uusii Diego Luna, Marvel-sarjakuvamaailmasta ammentavassa Lokin soolosarjassa tullee olemaan mukana Lokia myös elokuvissa näytellyt Tom Hiddleston (kuvassa) ja Monsterit Oy -animaatioseikkailun tarinaa jatkavassa Monsters At Work -sarjassa kuullaan näyttelijälegendoja Billy Crystal ja John Goodman pallopäisenä Mikenä ja pörröisenä Sulleynä.

Monet Disneyn omistamista elokuvista ja sarjoista jättävät Disney+:n lanseerauksen myötä ne suoratoistopalvelut, joissa niitä on esitetty aiemmin. Kilpailijansa FOXin ostettuaan Disney sai haltuunsa myös koko liudan sen tuotannoista, joten uuteen suoratoistopalveluun riittää tarjontaa. Milloin Disney+ saapuu Eurooppaan ja Suomeen, sitä ei ole vielä kerrottu. Oletettavasti palvelu on kuitenkin tarkoitus laajentaa Netflixin tavoin ympäri maailmaa.


Lähteet: Deadline, THR, CNet

Kuva: Marvel/Disney/Thor: Ragnarök, 2017

R. Isoviita 09.04.2019 klo 22:28

Uusimmat uutiset

Neil Gaiman toiveikkaana Sandman-versioinnin tulevaisuudesta

Kirjailija arvelee tiettyjen muutosten olevan paikallaan.

R. Isoviita

Netflixille tulossa viestejä haudan takaa

Kauhukirjailija Kingin käsialaa.

R: Isoviita

Halloween-elokuvasarja jatkuu, mutta odotettua myöhemmin

John Carpenter jälleen mukana.

R. Isoviita

Tom Cruisen kanssa näytellyt Westworld-tähti paljastaa ajautuneensa tämän kanssa raivon partaalle

Thandie Newton avautui Mission: Impossible jatko-osan hankalista kuvauksista

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...