Jared Leton tie Jokerina saattaa olla ohi

Muutokset DC:n sarjakuvaleffojen jatkumossa käynnistyivät Zack Snyderin luovuttua Justice Leaguen ohjaajan pestistä 2017. Marvel-leffoista esim. synkemmillä sävyillään erottautumaan pyrkineet DC-elokuvat eivät ole totaalisesti epäonnistuneet lippuluukuilla, mutta vasta aiempaa kepeämpää otetta tavoitellutAquaman paransi DC-rainojen tilannetta lippuluukuilla. Sen tiedotettiin vuodenvaihteen jälkeen rikkoneen miljardin dollarin tulorajan.

DC-leffojen kurssia korjaillaan edelleen. Nyt näyttää siltä, ettei Suicide Squad -elokuvassa ristiriitaisia tunteita aiheuttanut Jared Leton ja Margot Robbien näyttelemä kaksikko Jokeri ja Harley Quinn ole enää mukana Suicide Squad 2:ssa. Marvel-elokuvien parista Suicide Squadin jatko-osaa kynäilemään siirtynyt James Gunn ei joidenkin huhujen mukaan ole kovin hyvää pataa Leton kanssa. Toisaalta myös suunnitelmissa ollut Jokerin ja Harley Quinnin yhteisseikkailu on talousmedia Forbesin mukaan hyllytetty, sillä Margot Robbien kehutulle Harleylle halutaan antaa tilaa mekastaa ilman poikaystäväänsä.

Robbie nähdäänkin ilmeisesti enemmän omillaan tulevassa Birds of Prey -elokuvassa. Jared Leton Jokeri ei välttämättä ole palaamassa valkokankaille enää ollenkaan, sillä näyttelijä on kiinnitetty toisen sarjakuvahahmon, Morbiuksen rooliin. Morbiuksen nimikkoelokuvan ensi-illan odotetaan tapahtuvan ensi vuonna. Leton Jokeri halutaan mahdollisesti haudata myös Joaquin Phoenixin tähdittämän Jokeri-sooloelokuvan takia, mikä puolestaan saa ensi-iltansa loppuvuodesta.


Lähteet: Forbes, Box Office Mojo, EW, We Got This Covered, ScreenRant

Kuva: Warner Bros./Suicide Squad, 2016

R. Isoviita 13.02.2019 klo 23:20

Uusimmat uutiset