Marvel-pomo kommentoi James Gunnin siirtymistä kilpailijalle

Ohjaaja James Gunnin potkut Marvel-leffa Guardians of the Galaxy Vol. 3:n puikoista olivat erityisen raskasta kuultavaa fanijoukolle, joka on pitänyt Gunnin tyylistä hänen kahdessa aiemmassa saman leffasarjan elokuvassaan. Näihin elokuviin liittymättömistä syistä pois potkittu Gunn sai onneksi kohtalaisen pian uusia töitä: Marvelin kilpakumppani DC ilmoitti loppuvuodesta 2018 Gunnin työstävän sen sarjakuviin pohjaavaa Suicide Squad 2:ta.

Marvel Studiosin johtaja, tuottaja Kevin Feige oli huhujen mukaan yksi Gunnin tukijoista erottamisjupakassa. Feigen tuoreen kommentin perusteella häntä ei kuitenkaan isosti kiukuta Gunnin päätyminen kilpailijan palkkalistoille.

- Kävin katsomassa [DC:n] Aquamanin eilisiltana ja nautin siitä tosi, tosi paljon. En näe kilpailua, näen, että mahtavia juttuja toteutetaan. Yksi asia James Gunnista tiedetään: hän tekee mahtavia juttuja, Feige totesi.

Feige sivusi samassa keskustelussa myös kolmannen Guardians of the Galaxy -elokuvan tilannetta. Vaikka hän ei vahvistanut, onko Gunnin elokuvalle luoma käsikirjoitus sittenkin tarkoitus hylätä, hän myönsi, ettei koko elokuvaprojektia ole edelleenkään heitetty romukoppaan.

- Guardians [3] tulee. Milloin, missä, kuinka? Sen säästän myöhemmäksi, Feige veisteli.


Lähteet: THR, Screenrant

Kuva: Marvel Studios/ Guardians of the Galaxy Vol. 2, 2017

R. Isoviita 08.01.2019 klo 12:51

Uusimmat uutiset

Päivitys kolmannen Bill & Ted -leffan tilanteeseen

Elokuva on kuin onkin tulossa.

R. Isoviita

Ralph Fiennes kiusoitteli Voldemortin paluusta

Näyttelijä pitää pahisroolistaan.

R. Isoviita

Captain Marvelille kehitteillä suuria suunnitelmia

Leffa sai kassakoneet laulamaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...