Kenestä seuraava Batman?

Vaikka Ben Affleck ei olekaan virallisesti vielä menettänyt Batman-viittaa harteiltaan, näyttää yhä epätodennäköisemmältä, että hän jatkaisi roolissa. Matt Reevesin The Batman -elokuva on näin ollen vailla nimihenkilön näyttelijää.

Tuotantoyhtiö Warner Bros. silmäilee aktiivisesti vaihtoehtoja uudeksi Batmaniksi. Lepakkomiehen manttelia sovitettiin hiljattain Varietyn haastattelussa mm. Ryan Goslingin (La La Land) harteille. Tässä tapauksessa kyseessä oli vain vitsi, johon Gosling silti vastasi. Hän kertoi olevansa valmis sarjakuvahahmon osaan, jos häntä La La Land- ja Ensimmäisenä kuussa -elokuvissa ohjannut Damien Chazelle pestattaisiin myös tuon rainan ohjaajaksi.

Warner Bros. ei tiettävästi ole lähestynyt Goslingia, mutta studiolta on väitetysti tehty tilaus kuvasta, jossa Kit Harington olisi Batman-puvussa.Game of Thrones -tähti on viimeistellyt osuuttaan HBO-sarjan viimeiselle kaudelle, minkä jälkeen hän saattaa olla vapaa Bruce Waynen ja tämän alter egon rooliin. Haringtonin lisäksi Batman-elokuvan pääroolin on huhuttu lankeavan esim. Jake Gyllenhaalille tai Jon Hammille.


Lähteet: We Got This Covered, Screenrant, Variety, CBR

Kuva: Warner Bros./Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016

R. Isoviita 11.09.2018 klo 23:36

Uusimmat uutiset