Seuraava 007-leffa sai virallisesti ohjaajan

26.5.2018 21:29

25. James Bond -elokuva on saanut ohjaajan. Monien vaihtoehtojen joukosta pestin sai lopulta Danny Boyle. Slummien miljonääri– ja Trainspotting-ohjaajan huhuttiin jo alkuvuodesta olevan vahva ehdokas tehtävään.

Näyttelijä Daniel Craigille tämä on toinen kerta Bondina juuri Boylen ohjauksessa. Boyle vastasi myös vuoden 2012 Lontoon Olympialaisten yhteydessä nähdyn Bond-tempauksen ohjauksesta. Elokuvissa Craig on esittänyt agentti 007:ää ennen tätä kertaa jo neljästi. Muista leffasarjan tutuista kasvoista ainakin Ben Whisaw, eli Q, on jo kertonut olevansa todennäköisesti myös jatkossa mukana.

Boylen toivotaan tuovan franchiseen uusia tuulia mm. visuaalisen ilmeen saralla. Uusi leffa pohjautuu hänen ideaansa, mutta käsikirjoituksesta vastaa varsinaisesti myös Trainspottingin ja sen jatko-osan kirjoittanut John Hodge. 25. Bond tulee ensi-iltaan näillä näkymin ensi vuoden lopulla.

Lähde: BBC, Esquire

Kuva: Francois Duhamel, © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc./007 Spectre, 2015

Lisää luettavaa