Clint Eastwood aikoo palata kameran eteen

1.2.2018 05:50

Näyttelijälegenda Clint Eastwoodia ei ole nähty varsinaisesti missään elokuvaroolissa sitten vuoden 2012, jolloin hän tähditti urheiludraamaa Takaisin pelissä yhdessä Amy Adamsin kanssa. 87-vuotias Eastwood ei ole kuitenkaan jättänyt elokuva-alaa, sillä hän on ohjannut tänä vuonna julkaistavan tosipohjaisen leffan 15:17 Pariisiin. Tracking Board -sivuston mukaan Eastwoodia voidaan odottaa myös takaisin kameran eteen.

Sivuston saamien tietojen mukaan Eastwood olisi kiinnostunut ikäisensä huumekuriirin tarinasta, joka on julkaistu NY Timesissä muutama vuosi sitten. Kuriiri, pahamaineisen El Chapon johtaman huumekartellin Tataksi kutsuma miekkonen, onnistui kuljettamaan veteraanihistoriansa ja isoisämäisen olemuksensa turvin satoja kiloja kokaiinia ennen kuin jäi kiinni tämän vuosikymmenen alussa. Tatan osan lisäksi Eastwoodin kerrotaan haluavan hoitaa elokuvan ohjaamisen ja toimia myös sen tuottajana.

Tällä haavaa The Mule -nimellä kulkevan leffan käsikirjoitusta ovat työstäneet sekä Eastwoodin Gran Torino -draaman kirjoittaja Nick Schenk että Dave Holstein (Weeds). Virallista vahvistusta Eastwoodin suunnitelmille ei vielä ole saatu.

Lähde: Tracking Board

Kuva: Warner Bros., 2008/Gran Torino

Lisää luettavaa