Jälleen yksi vanhempi tähti mukaan sarjakuvafilmatisointiin

2000-luvun suuren budjetin sarjakuvafilmatisointeja yhdistää lähes poikkeuksetta se, että niissä on mukana myös joku itselleen jo vuosia sitten tähtistatuksen saanut näyttelijä. Uhrilampaat-tähti Anthony Hopkins oli vuonna 2011 alkunsa saaneen Thor-leffojen ylijumala Odin, Man of Steelissä Kevin Costner vietti jonkin aikaa leppoisaa perhe-elämää Clark Kentin kanssa ja Puhalluksestakin muistettava Robert Redford piipahti Captain American maailmassa pari vuotta sitten - muutamia mainitaksemme. Nyt tämän joukon jatkeeksi on liittymässä uusi nimi.

Jurassic Park -elokuvista parhaiten tunnettu irlantilaissyntyinen Sam Neill on kiinnitetty mukaan tulevaan Thor: Ragnarok -jatko-osaan. Ukkosenjumalan mytologiasta ammentava sarjakuva-adaptaatio tuo valkokankaille jälleen myös Chris Hemsworthin näyttelemän Thorin ja tämän kieroa Loki-veljeä esittävän Tom Hiddlestonin. Jurassic Park -leffojen ystäville elokuvassa on toinenkin tuttu kasvo, dinosaurusseikkailuissa eksentristä Ian Malcolmia näytellyt Jeff Goldblum esittää uudessa Thor-rainassa ikivanhaa ja universumin salat tuntevaa Grandmasteria, jota on niin ikään kuvailtu eksentriseksi hahmoksi.

Sam Neill paljasti EW:lle hiljattain antamassaan haastattelussa, että myös hän oli ollut pari päivää mukana Thor: Ragnarokin kuvauksissa. Rooli on kuitenkin erittäin salainen vielä tässä vaiheessa - elokuvan ensi-iltaan on aikaa yli vuosi.

- En oikeastaan saa puhua tästä, enkä saa kertoa roolistani… […] Minun täytyi allekirjoittaa monenlaisia juttuja. Joten, jos sanon muuta, Marvelin salaiset agentit - ja he ovat tappavia - tulevat ja nappaavat minut sekä luultavasti myös lapseni, Neill laukoi kiinnityksestään.


Lähteet: EW, Tracking Board, The Wrap

Kuva: gdcgraphics

R. Isoviita 27.09.2016 klo 14:30

Uusimmat uutiset

Marvel-ohjaaja valaa uskoa faneihin viivästysten keskellä

Useat elokuvat ovat saaneet uuden ensi-iltapäivän pandemian takia.

R. Isoviita

Odotitko Indiana Jonesin paluuta tai The New Mutantsia? Disney päivitti julkaisukalenteriaan

Hattu pysyy telineessä, mutantit kätköissään.

R. Isoviita

Amerikkalaisstudio tarjoaa leffafriikeille erityisnäytöksiä verkossa

Focus Features aloittaa maanantaispesiaalit.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...