Samuel L. Jackson mukaan kulttirainan uuteen versioon

Kuten tammikuussa uutisoimme, 1950-lukulainen kauhuelokuva The Blob tehdään uudelleen. Ohjaaja Simon Westin (Con Air) luotsaama remake on herättänyt runsaasti kiinnostusta, ja leffan ensimmäinen näyttelijäkiinnitys on julkistettu. Big Gamesta, Pulp Fictionista ja Snakes on a Planesta tunnettu Samuel L. Jackson esittää yhtä elokuvan keskeisintä hahmoa.

Jackson nähdään The Blobin/Valuvan kuoleman uusintaversiossa biokemian professorina, joka yrittää estää ihmisten tuhoutumisen. Tuholla väestöä uhkaa Maan sisuksista löydetty vieras, alkuperäisessä rainassa avaruudesta tullut ja Maassa hyytelömäisenä massana liikuskellut saalistaja. Ohjaaja West on todennut medialausunnossaan, että hän on odottanut koko työuransa ajan tilaisuutta työskennellä Jacksonin kanssa.

Uuden leffan efektipuolta johtaa Chris Haney, jonka työhistoriasta löytyy mm. sellaisia vakuuttavia nimiä kuin Avatar, Päivä jona maailma pysähtyi ja The Avengers. Alkujaan Valuvan kuoleman remake-kuvausten piti alkaa ensi kesänä, mutta nyt aikatauluja on rukattu uusiksi ja kuvausten kerrotaan starttaavan vasta syksyllä. Lisää näyttelijäkiinnityksiä on kerrottu tuotavan julki mahdollisesti piakkoin.


Lähteet: First Showing, ScreenDaily

Kuva: SF Film

R. Isoviita 15.05.2015 klo 07:20

Uusimmat uutiset

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Christopher Nolanin ja James Cameronin henkilökohtainen leffamaku saattaa yllättää

Huippuohjaajat eivät suinkaan rentoudu vain huippuohjaajien tuotosten äärellä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...