Taru sormusten herrasta -leffasarjan Frodona muistettava Elijah Wood on avannut sanaisen arkkunsa The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum -rainasta. Woodin vanhan kanssanäyttelijä Andy Serkisin ohjaaman leffan on määrä valmistua ensi vuodelle, mutta toistaiseksi sen näyttelijäjoukosta ei ole paljastettu juuri mitään nimiä.
Klonkkua jo Taru sormusten herrasta -trilogiassa näytellyt Serkis on palaamassa tuttuun rooliinsa. Myös veteraanitähti Ian ”Gandalf” McKellen on kertonut leffasta seikan, joka vihjaa hänen olevan projektissa mukana. Koska raina liittyy läheisesti juuri Taru sormusten herrasta -trilogian tapahtumiin, myös Elijah Woodin olemisesta mukana on noussut kysymyksiä.
Wood piinaa fanikuntaa, eikä myönnä suoraan vielä mitään. Tuoreessa The Timesille antamassaan haastattelussa hän kuitenkin mainitsee, ettei halua kenenkään muun ottavan Frodon viittaa leffassa harteilleen niin kauan kuin hän itse on hengissä ja kykenevä tätä roolia kantamaan. Wood viittaa McKellenin lipsahdukseen ja muistuttaa, ettei asioista ole vielä ilmoitettu virallisesti.
– On mahdollisuus [sille, että olen mukana]. Virallisesti en pysty puhumaan mistään ennen kuin sellaisesta on ilmoitettu, mutta voin sanoa olevani innoissani tulevasta elokuvasta. Aina pikkuisen raastaa hermoja, kun ihmiset puhuvat uusista Keski-Maan kaltaiseen maailmaan liittyvistä elokuvista. Kaikista suhtautuvat vähän suojellen siihen ja toivotaan, että se pysyy aitona, mutta tämä tarina on hauska ja jännittävä. Tuntuu todella, että bändi on palannut yhteen, Wood sanailee.
Lähteet: Deadline, The Times, The Guardian
Toim. R. Isoviita