Mömmö tulee takaisin

26.1.2015 19:58

Ohjaaja Simon West suuntaa useista toimintaelokuvista tunnetuksi tulleet kykynsä vanhan kauhuelokuvan uudelleen lämmittelyyn. Deadlinen mukaan Con Air -ohjaaja on aikeissa tarttua viimeksi kollegaltaan Rob Zombielta käyttämättä jääneestä aiheesta. Kyseessä on remake 1950-lukulaisesta säikyttelypätkästä Valuva kuolema, joka tunnetaan myös aikansa suuren actiontähti Steve McQueenin yhtenä ensimmäisistä isoista elokuvarooleista.

Aiemminkin uudelleen tehty Valuva kuolema sisältää tällä erää jonkin verran historian havinaa, sillä uuden elokuvan tuottajatiimissä on mukana myös Jack H. Harris, mies Steve McQueen -version takaa. Simon West kuitenkin vakuuttaa, että elokuvan tehosteita ei kaiveta 1950-luvulta.

– Maailma, jonka luon, tulee olemaan täysin uskottava, sisäänsä imaiseva ja tunnepuolelta tyydyttävä. On jännittävää esitellä tällainen kestoikoni isommalle yleisölle ja täysin uusille faneille, West kertoo.

Westin mainitsema kestoikoni tarkoittaa leffan ”päähenkilöä”, mystistä hyytelömäistä möykkyä, joka Maahan pudottuaan alkaa imeä ihmisiä sisäänsä kuin huvipuistoon putkahtanut kersa karkkia. Uuden version näyttelijät eivät ole vielä selvillä, mutta elokuvan kuvausten alkua on suunniteltu ensi kesälle. Toivoa sopii, että elokuva valmistuu vielä 96-vuotiaan tuottaja Harrisin eläessä.

Katso vuoden 1958 leffan traileri tästä.

Lähteet: Deadline, Screenrant

Kuva: Paramount Pictures

Lisää luettavaa