Miesten Ghostbusters kokoontuu

Alkuperäisen Haamujengi-elokuvasarjan näyttelijä ja luova voima Dan Aykroyd on vuosikaudet paukuttanut, että nuo kaksi elokuvaa saavat vielä jatkoa. Moni kuitenkin pettyi, kun kävi ilmi, että vanhojen jengiläisten sijasta uuteen elokuvaan on palkattu neljä naista ja koko idea aaveita jahtaavista torjuntajoukoista oli päätetty panna uusiksi. Deadlinen saamien tietojen mukaan Ghostbustersia on luvassa kuitenkin myös muussa muodossa.

Sony Pictures suunnittelee Paul Feigin ohjaaman naisvetoisen Haamujengi-komedian ohella miestähtien pääosittamaa elokuvaa. Rainasta vastaa sen lisäksi uusi yhtiö nimeltä Ghost Corps, jonka johdossa ovat alkuperäiset Haamujengi-rainat tuottanut ja ohjannut Ivan Reitman ja Dan Aykroyd. Yhtenä tuottajana uudessa produktiossa mainitaan olevan myös näyttelijä Channing Tatumin (21 Jump Street), jonka näin ollen arvellaan olevan miehisemmän Haamujengi-jatko-osan keskeisiä näyttelijöitä.

Aykroyd on jo aiemmin puhunut halustaan kehitellä valtava franchise Haamujengin ympärille, joten tämä puhe näyttäisi nyt käyvän toteen - Ivan Reitman on vahvistanut, että heillä on aikomus laajentaa ideoitaan useampaan elokuvaan, televisioon ja monen sortin tuotteisiin. Channing Tatumin lisäksi uuden elokuvan pääosaan havitellaan Chris Prattia (Captain America: The Return of the First Avenger). Sen käsikirjoitusta työstää Drew Pearce (Iron Man 3) ja ohjaajina tulevat toimimaan Joe ja Anthony Russo (Captain America: Winter Soldier).


Kuva: Columbia Pictures

Lähteet: Deadline, Huffington Post, Bloody Disgusting

R. Isoviita 10.03.2015 klo 07:30

Uusimmat uutiset

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Pyysikö tätä joku: Spice Girls -elokuva tekeillä

Ysäritähdet mukana.

R. Isoviita

Marvelin Loki-sarjasta ensimmäinen kuva julki

Tom Hiddlestonin uumoillaan olevan TV-sarjassa mukana.

R. Isoviita

Marvelin tulevat elokuvat: Mukana Ihmeneloset vai X-Men-hahmot?

Studio tekee suunnitelmia 3-4 vuotta eteenpäin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...