Mad Max paisuu


Ensi vuoden toukokuussa ympäri maailmaa ensi-iltansa saava Mad Max: Fury Road on jo saanut muhevan näköisen trailerin. Kuten alkuperäinenkin Mad Max -trilogia, uusi elokuva näyttää sen perusteella sisältävän tylyjä hahmoja, loputtomasti kuumaa hiekkaerämaata ja rämiseviä ajopelejä. Kaikista Mad Max -elokuvista vastaava tuottaja, ohjaaja ja käsikirjoittaja George Miller näyttää jättäneen mm. elokuviensa Babe - urhea possu ja pingviiniseikkailu Happy Feetin söpöilyn taakseen ainakin vähäksi aikaa.

George Miller hehkutti viime viikonloppuna järjestetyssä Comic-Con-tapahtumassa saaneensa viimein tehdä juuri sellaisen elokuvan kuin hän olisi halunnut tehdä jo 35 vuotta sitten. Tuleeko tälle Tom Hardyn ja Charlize Theronin tähdittämälle Mad Max -elokuvalle jatko-osaa, se ei ole vielä täysin varmaa. Jo Fury Road -leffaa kuvattaessa - poikkeuksellisesti pelkän kuvakäsikirjoituksen pohjalta - puhuttiin Theronin esittämän Furiosa-hahmon saavan oman elokuvan nimeltään Mad Max: Furiosa.

Millerin tiedetään rakentaneen kumppaneineen jonkinlaista käsikirjoitusta ainakin kahta uutta Mad Max -elokuvaa varten, mutta onko seuraava käsikirjoituksista todella Furiosa-hahmon elokuvalle, sen hän jätti Comic-Conissa arvailujen varaan. Sen sijaan hän kertoi uuden Mad Max -jatkumon laajenneen kolmiosaiseksi.

- Olemme kirjoittaneet käsikirjoituksen yhteen uuteen osaan ja yhden romaanikäsikirjoituksen, mutta se on hyvin keskeneräinen. Teimme niitä muiden töiden ohessa, Miller paljasti. Mikäli Millerin uusi Mad Max on hitti, tuotantoyhtiö Warner Bros. luultavasti näyttää ns. vihreää valoa jatko-osalle ja parhaimmillaan jopa kahdelle.


Lähteet: Film School Rejects, Screenrant.com, Deadline

Kuva: Warner Bros.

Z.E 29.07.2014 klo 13:31

Uusimmat uutiset

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Christopher Nolanin ja James Cameronin henkilökohtainen leffamaku saattaa yllättää

Huippuohjaajat eivät suinkaan rentoudu vain huippuohjaajien tuotosten äärellä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...