Hei, me lennetään! (1980)
Alkuperäinen nimi: Airplane!
- David Zucker, Jerry Zucker, Jim Abrahams
- David Zucker, Jerry Zucker, Jim Abrahams
- Julie Hagerty, Leslie Nielsen, Lloyd Bridges, Robert Hays
Arvostelut
Uskomattoman hauska huumorin merkkipaalu, joka loi muutamia komediakliseitä.
VAROITUS!
Tämän elokuvan aikana voit tukehtua, tai vaurioittaaa pahasti vatsalihaksiasi. Minulla oli ainakin tukehtumiskuolema lähellä, sillä Hei, me lennetään on irtovitsien kalashnikov, sekä ehdottomasti yksi maailman hauskimmista elokuvista. Niin hauska se on. Joten älä syytä ketään, jos elokuvan loputtua vatsalihaksesi ovat kipeitä, tai henki ei kulje. Sinua on varoitettu.
Ted Striker (Robert Hays) on normaali jäppiskä, joka kärsii tappavista lemmenhuolista (kirjaimellisesti). Hänen tyttöystävänsä (Julie Hagerty) on jättämässä tämän. Striker hyppää samaiseen lentokoneeseen, jossa hänen tyttöystävänsä on. Lentokoneen lentäjät saavat kuitenkin vaarallisen ruokamyrkytyksen ja Striker joutuu onhjaamaan konetta. Katsoja taas saa nauraa oikein kunnolla.
Hei, me lennetään pommittaa katsojaa vitseillä armottomasti. Erityisesti Leslie Nielsen saa suupielet väpättämään hupsuna tohtorina. Nielsen myös jättää muut näyttelijät varjoonsa oikein kunnolla, vaikka hekin näyttelevät hyvin.
Elokuvassa saa nauraa tuhannelle ja yhdelle asialle, kuten partiotyttöjen tappelulle, Srikerin murhaaville stooreille, Nielsenille, tunkeileville Jehovan todistajille, sekä muille unohtumille naurupommeille.
Yhteenvetona Hei, me lennetään on uskomattoman hauska huumorin merkkipaalu, joka loi muutamia komediakliseitä. Loistava elokuva. Ehdottomasti viiden tähden arvoinen leffa.
nimimerkki: Jope Pitkäviha
Jope Pitkäviha
Käyttäjä, 35 arvostelua
Arvosteltu: 20.11.2005
Katsottu: DVD
Täynnä hauskoja kohtauksia, osin myös realismin kustannuksella.
Täytyy heti alkuun myöntää, että allekirjoittaneella on melko laiha kokemus komedioista, lähinnä on tullut katsottua sketsisarjoja, kuten Kummelia silloin tällöin. Mutta komediaelokuvakin voi olla onnistuessaan todella hyvä, kriteerinä vain se, että se saa katsojan todella nauramaan ja mielellään vieläpä runsaasti.
Ted Striker (Robert Hays) on entinen sotasankari, jolla on lemmenhuolia. Hänen tyttöystävänsä Elaine (Julie Hagerty) on jättämässä Tedin, koska ei enää ole varma toimiiko heidän suhteensa ja jaksaako Elaine kuunnella enää jatkuvia Tedin muisteluita sodasta. Elaine on lentoemäntä ja Ted "sattuukin" sitten samalle lennolle Elainen kanssa. Elaine ylittää vältellä Tediä tämän kiihkeistä yrityksistä huolimatta, samaan aikaan kun lentokoneen matkustajat alkavat sairastua yksi toisensa jälkeen. Sitten myös perämies, navigaattori ja lentäjä sairastuvat ja joudutaan ottamaan käyttöön autopilotti, joka on kyllä sen verran hulvattoman näköinen, ettei sille yksinkertaisesti voi olla nauramatta. Mutta konetta ei pystytä laskemaan autopilotin ollessa ohjaimissa ja Ted, joka on ainoa, joka on lentänyt lentokonetta matkustajien joukossa passitetaan ohjaamoon. Hän ei ole kuitenkaan koskaan ennen lentänyt nelimoottorisella matkustajakoneella ja joutuu opettelemaan koneen ohjaamisen suoralta kädeltä, joka johtaa taas lukuisiin naurettaviin ja hulvattomiin kohtauksiin.
Kylläpäs olikin hauska elokuva, ei voi muuta sanoa! Joskus elokuvassa eivät ole juoni ja tarina pääosissa ja nimenomaan Airplane! on juuri osoitus siitä. Näyttelijät ovat hyviä ja hoitavat hommansa kunnolla. Elokuva on täynnä hauskoja kohtauksia, osin myös realismin kustannuksella. Montakaan kohtausta ei voisi kuvitella missään tapauksessa tapahtuvan oikeassa elämässä ja muutamia täydellisiä epäkohtiakin elokuvasta löytyy. Mutta toisaalta taas, kyseinen asia ei juurikaan haittaa, koska näkeehän sen jo ensimetreiltä, ettei mistään kovinkaan syvällisestä elokuvasta ole kyse. Jos siis onnistuu nollaamaan aivonsa ja heittämään ne vähäksi aikaa narikkaan, on Airplane! loistavaa viihdettä ja kieli poskessa väännettyä kreisikomediaa, jota ei todellakaan kannata ottaa vakavasti.
Suosittelen siis Airplanea kaikille, jotka vaan pitävät "aivot narikkaan"-tyylisestä viihteestä tai muuten haluavat vaihtaa vapaalle.
nimimerkki: Tolppanen
Tolppanen
Käyttäjä, 38 arvostelua
Arvosteltu: 08.08.2006
Katsottu: DVD
Loistokomedia josta on tullut alansa klassikko. Tällaista huumoria ei enää osata tehdä.
Elokuvan juoni venytettynä niin pitäksi kuin mahdollista: Kesken "normaalin" reittilennon sen miehistö sairastuu ja lentäjän penkille joutuu vastentahtoinen mies, jolle lentäminen tuo mieleen pahoja muistoja sodasta jossa palveli lentäjänä.
Juoni ei tässä elokuvassa ole millään tavalla merkittävässä osassa. Koko elokuva perustuu puhtaasti kreisihuumorille, jollaista nykyään ei enää osata tehdä. Kaiken maailman Chris Rockit ja muut nykyajan koomikot eivät näin hyvää huumoria tunnistaisi vaikka se kirjoitettaisiin heille käsikirjoituksen muodossa paperille.
Elokuva on täynnä lauseita ja tapahtumia, joita ei todellisessa elämässä ikinä kuulisi tai näkisi, ja ne saavat katsojan nauruhermot nykimään. Kaikki on erittäin yliammuttua juuri sen verran että katsoja kuitenkin pysyy kärryillä tapahtumista. Tässä piileekin elokuvan hienous, Zucker-Abrahams-Zucker-kolmikko tiesivät mitä tekivät kun käsikirjoitusta väsäsivät.
Toki tässä elokuvassa on opettavainenkin puoli. Ilman tätä elokuvaa emme koskaan olisi saaneet vastausta näihin jo kauan mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin: "miten lentokoneesta katsotaan öljyt", "mitä tanssiaskeleita Travoltakaan ei osannut Saturday Night Feverin kuvauksissa" ja "miten Molonbo-heimon naiset tutustuivat Tupperwareen".
Lloyd Bridges tekee oivallisen roolisuorituksen lennonjohtajana, joka suureksi vahingokseen juuri tällä viikolla päätti lopettaa kaikki paheensa. Muutkin näyttelijät hoitavat työnsä riittävän hyvin, jotta tunnelma ei missään kohdassa lässähdä. Tekisi mieli sanoa että en suosittele elokuvaa täysjärkisille, mutta ehkä kyse on kuitenkin siitä että pitää vain tykätä tietynlaisesta huumorista, jotta saa tästä filmistä kaiken irti.
Vieras
Arvosteltu: 03.11.2003
Katsottu: DVD
Vitsiä tulee sellaisella syötöllä, että tosikoita hirvittää.
ZAZ kolmikon parhaaksi saavutukseksi nousee ehdottomasti hullunhauska Hei me lennetään!, joka irvailee 70-luvun katastrooffielokuville ja heittää mitä kipeintä läppää koko leffan ajan.
Vähäpätöinen juoni kertoo lentokonematkasta, jossa miehistö saa ruokamyrkytyksen. Ainoa joka osaa konetta lentää on Ted Striker, mutta hän kärsii sotatraumoista ja on innolla selittämässä matkustajille ihmissuhdeongelmistaan.
Juoni on toisella kädelä hutaistu tekosyy irvailulle ja kaikkienaikojen komediapaukulle. Kässäri on hoidettu hyvin ja vitsiä tulee sellaisella syötöllä, että tosikoita hirvittää. Hei me lennetään pilailee kaikelle mahdolliselle ja mahdottomalle, mitään osa-aluetta ei jätetä väliin ja vitsit viedään aina mauttomuuksiin asti.
Näyttelijät tekevät hyvää työtä ja välillä täytyykin ihmetellä miten heidän pokka on pitänyt vitsien keskellä. Leslie Nielsenkin on tässä leffassa vähemmän ärsyttävä kuin yleensä. Zuckerit ja Abrahams hoitavat myös ohjauksen hyvin ja vauhdikkaasti. Henkilöhahmot eivät ole mitenkään erikoisesti krijoitettuja, mutta näyttelijät saavat niistä (yllättävän) paljon irti.
Hei me lennetään! ei ole turhaan viittä pallukkaa ansainnut se on kertakaikkiian hykellyttävän hauska pätkä ja naurattaa koko kestonsa ajan. Mitään syvällistä leffasta on turha etsiä ja asenne pitää olla rento kun leffaa rupeaa katsastelemaan niin Hei me lennetäästä saa todella hyvät naurut ja se kestää uudelleen katsomisenkin.
nimimerkki: Criiticco
Criiticco
Käyttäjä, 60 arvostelua
Arvosteltu: 05.08.2003
Katsottu: Kotona
Osuu komedian ytimeen ja ainoa heikkous on siinä että ei oikein kestä toista katsomiskertaa yhtä hirnuntahauskana.
"Looks like I picked the wrong week to quit smoking. "
Sodassa traumautunut lentäjä Ted Striker (Hays) joutuu matkustamaan lentokoneella joita hän pelkää kuollakseen ollakseen lähempänä tyttöystäväänsä Elainea (Hagerty) jonka kanssa hänellä on ongelmia. Lentosää on huono ja lisäksi ruokamyrkytys tekee lentäjät toimintakyvyttömiksi. Ted Striker on ainoa joka pystyy toimimaan lentäjänä. Lennonjohdon McCroskey taas on valinnut väärän viikon paheittensa lopettamiseen.
"Looks like I picked the wrong week to quit drinking. "
Juonikuvio on vakava, mutta ZAZ-kolmikko vääntää sen päälaelleen lyöden mukaan uskomattoman määrän verbaalikomediaa, visuaalisia gageja, metahuumoria ja hupaisia henkilörooleja joita kaikkia näytellään vakavalla ilmeellä. On mahdotonta sanoa mikä on hauskin yksittäinen osuus tai vitsi tästä huumorin täyslaidallisesta, mutta kaikki toimii ja varmistaa että koko elokuvan ajan saa nauraa tasaista hörönaurua.
"Looks like I picked the wrong week to quit amphetamines. "
Näyttelijätyö on laadukasta ja komedian vahvistamiseksi kaikki toimitetaan vakavalla naamalla. Robert Hays on juuri sopivan hermoraunio ja Lloyd Bridgesin show on suorastaan mainio. Leslie Nielsen ensimmäisessä komediaroolissaan on hupaisa myös puhuessaan käsittämättömän hauskat repliikkinsä vakavalla ilmeellä. Lavastus ja tehosteet toimivat myös visuaalisen komedian apuina tehokkaasti.
"Looks like I picked the wrong week to quit sniffing glue. "
Lyhyenä yhteenvetona voi sanoa että ZAZ-triadi osuu komedian ytimeen ja ainoa heikkous on siinä että ei oikein kestä toista katsomiskertaa yhtä hirnuntahauskana. Hupaisa se on silti. Komedian kärkeä.
Jurpo
Tähtääjä, 889 arvostelua
Arvosteltu: 05.07.2008
Katsottu: Kotona
Leffan aikana ei tullut hirnahdettua kertaakaan, mutta hyvien näyttelijöiden ja ovelan dialogin muodostama kokonaisuus kannattelee elokuvaa hyvin loppuun asti.
Olen aina pitänyt kreisikomedioista ja parodioista, ja koska Hei, me lennetään! on sekä kreisikomedia että parodia, en mitenkään voinut olla ostamatta sitä. Kun aloin katsomaan Hei, me lennetään! -leffaa, odotukseni olivat lievästi sanottuna todella korkealla, sillä kyseistä pätkää on hehkutettu paljon ja sitä on sanottu jopa maailman parhaimmaksi komediaksi. Sanoinkuvaamattoman valtavia ennakko-odotuksia kasvattivat vielä Leslie Nielsenin mukana olo, ja se että kyseinen elokuva oli aikoinaan kuuluisan ZAZ-tiimin (David Zucker, Jim Abrahams, Jerry Zucker) ponnahduslauta kuuluisuuteen. Mutta miten tässä nyt sitten lopulta kävikään?
Kerrataan juoni vielä lyhyesti. Ted Striker (Robert Hays) on entinen toisen maailmansodan lentäjä-ässä, jolla on muitakin huolia kuin lentopelko. Hänellä on nimittäin lemmenhuolia tyttöystävänsä Elainen (Julie Hagerty) kanssa, joka toimii lentoemäntänä. Elaine haluaa ottaa vähän aikalisää suhteelle, mutta Ted tunkeekin väkisin mukaan lennolle. Mutta kaikki ei menekään ihan suunnitelmien mukaan, kun matkustajien lisäksi kaikki lentäjät sairastuvat vakavasti kesken lennon.
Hei, me lennetään! parodioi tunnetusti 70-luvun elokuvia, pääasiassa Zero Hour -nimistä elokuvaa, jossa juoni on hyvin samankaltainen kuin tässä. Muista elokuvista, kuten Tappajahaista, Saturday Night Feveristä ja jopa Pinocciosta löytyy vitsejä, mutta harvinaisen vähän. Puoliakaan näistä leffoista en ole nähnyt, joten varsinaisia ahaa-elämyksiä tämä ei tuottanut ollenkaan. Mutta onneksi parodiointi jää enemmänkin taka-alalle, kreisihuumorin viedessä voiton.
Vitsejä on paljon, mutta valitettavasti suurin osa on täysiä huteja. Ilmeisesti siksi, että ne vaativat liikaa ajattelua. Nauruhermot eivät revähtäneet elokuvan aikana kertaakaan, vaikka potentiaalia olisi kyllä ollut paljonkin. Esimerkiksi kulttuurivitseihin olisi voitu panostaa enemmän ja niitä olisi voitu hioa, sillä lentokoneessa elokuvan aikana nähdyt erilaiset ihmiset, kuten nunnat, hauskaa slangia puhuvat tummaihoiset ja buddhalaiset ym. eivät puoletkaan pääse oikeuksiinsa ja heistä ei edes yritetä repiä mitään hauskaa irti.
Ja koska Hei, me lennetään! on ZAZ-tiimin tekele, siinä nähdään ovelaa ja piristävää sanailua àla Leslie Nielsen. Myös muiden hahmojen dialogi toimii hyvin ja se on hilpeää. Nielsenin lisäksi myös toinenkin komedialeffojen veteraani Lloyd Bridges nähdään lausahtelemassa huvittavia vitsejä. Julie Hagerty on roolissaan aluksi siedettävä, mutta myöhemmin neidin "liian lempeä" ja vaisu ininää muistuttava ääni alkaa ärsyttämään. Leffan aikana vilahtaa myös hauskassa cameo-roolissa esiintyvä ammattikoripalloilija Kareem Abbul-Jabbar perämies Robert Murdockina.
Koko leffan keston ajan pokkailmeen pystyy pitämään hyvin lopputeksteihin saakka, vaikka parissa kohdassa meinaa pakostikin purskahtaa nauruun. Mutta sitten kun lopputekstit koittavat, tulee heti ajateltua, että leffan aikana ei tullut hirnahdettua ollenkaan, mutta silti hyvien näyttelijöiden ja ovelan dialogin muodostama kokonaisuus kannattelee elokuvaa hyvin loppuun asti. Parempia vitsejä kyllä odotin, mutta kokonaisuus pelastaa niiden puutteen.
MiiCa
JuhoTsu
omarakas
ossjuh
Arvostelut
Uskomattoman hauska huumorin merkkipaalu, joka loi muutamia komediakliseitä.
Jope Pitkäviha 20.11.2005 10:43
Täynnä hauskoja kohtauksia, osin myös realismin kustannuksella.
Tolppanen 08.08.2006 15:56
Jaqqe Nakuttaja 03.11.2003 22:35

vallu_87
Tähtääjä
12.02.13 klo 21:52
Kohtalaisen tasapaksu sekoilu. Kaikki vitsit eivät enää kiinnostaneett, kun tuntui,että olisi nähnyt ne jo 100 kertaa ennenkin. Ei siis mennyt kaikki ihan nappiin. Lloyd ja Leslie tarjoavat hauskimmat hetket. Tästä ne lähti ne sadat ja tuhannet leffaparodiat liikkeelle.

JuhoTsu
12.01.13 klo 21:39
Ihan keskiverto komedia, mutta odotin vähän enemmän. Leslie Nielsen on kyllä todella loistava komedia näyttelijä! Ei voita millään "Mies ja alaston ase" elokuvia.
omarakas
25.06.12 klo 12:26
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH :D:D:D:D:D::D Tai sitten ei. En nauranut tälle paskan paskoneelle paskalle kertaakaan. Tosin puolivälissä meinasin nauraa huonoudelle.
Katseluseurasta toinen nukahti ennen puolivälin ja toinen kuittaili kokoajan leffan typeryydestä.
Leffan vitsien tasokin on "tissit hi hihi" tai "itsetyydytyslehti", joka kyllä huvitti sanana.
Ainoa positiivinen asia elokuvassa on hittileffojen parodiointi.

Hohhoijakkaa!
ossjuh
23.04.12 klo 13:56
Pirun hauska elokuva elokuva.

jobes
21.11.11 klo 15:27
Ennen elokuvan katsomista kuulin paljon kehuja ja täten odotuksenikin nousivat ehkä liian korkeiksi. Nauroin tasan kerran, vaikka vitsejä tuli kuin liukuhihnalta. Osa vitseistä (luultavasti) menikin vähä ohi allekirjoittaneelta, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että tämä ei todellakaan ole kaikkien kehujen arvoinen.
Tämä elokuva varmaankin "iskee" vähän vanhempaan ikäryhmään.
2/5
jossu82
17.10.11 klo 03:03
tosi hyvä
James_Bond
25.09.11 klo 10:53
Hyvä ja hauska komedia, jossa saa välillä tosissaan nauraa. Näyttelijät ovat myös onnistuneita, kuten melkein kaikki muukin. Pisteen verran miinusta siitä, ettei ole ehkä tarpeeksi omanlaiseni elokuva.
sulo
06.09.11 klo 01:14
Ihan helposti kerran katsottava, vaikka epäilin etukäteen vitsien olevan vanhentuneita. Vitsien määrä oli ainakin huikea. Eihän ne kaikki nyt mitään hulvattomia olleet, ja ehkä muistinkin vielä osan, mutta riittävästi niitä hyviäkin siellä seassa.
Elokuvaa katsoessani muistin sitä joskus tosi nuorena katsoneeni ja ehkä juuri tämä elokuva on syynä eräänlaiseen, aina välillä yltyvään ruokamyrkytyspelkoon, joka estää allekirjoittanutta syömästä jossain epämääräisessä kahvilassa tai ravintolassa.
Olikohan se sitten jatko-osa, joka aiheutti puolestaan painajaisia. Liitty jotenkin lentokoneen katon repeämiseen ja tuleen. Kai siinä oli jotain peikkoja tai jotain piruja. Jos jatko-osa ei sisällä tälläistä, niin sitten se oli unessa, jonka näin elokuvan katsomisen jälkeen. Pitäisi katsoa sekin, niin ehkä pääsisin lapsuuden traumoista ohi. Ainakin osasta niistä.
Kauhuhullu
24.08.11 klo 08:30
Todella hauska elokuva.
Salmiakkisydän
06.08.11 klo 12:03
Mielenkiintoinen ja kepeä illan piristys joka saa plussaa mainiosta toteutuksesta. Pääosin vitsit olivat hyviä elleivät välillä jopa loistavia, mutta mukaan oli sullottu myös lapsellisia ja puolivalmiita kaskuntynkiä, mikä hieman harmitti elokuvaa katsoessa. Tai ehkä oma huumorintajuni on sen verran erikoista, ettei tällainen komedia onnistu kolahtamaan?
hebbu
28.06.11 klo 22:23
yksi komedian mekkipaaluja.
Key
30.05.11 klo 20:43
Moniin nauruihin purskahduttava Hei, Me Lennetään! on yksi 80-luvun komedia helmistä jonka koomisuudet ja muut ominaisuuden ovat säilyneet jopa 30-vuotta. Leslie Nielsen on naurattaa varmasti kaikkia komedia elokuvien ystäviä. Todella hauska elokuva ''korkeammalla'' maan pintaa.
moberghietanen
04.04.11 klo 15:51
Kohtuullisen hyvä komediaelokuva, jossa huumori pysyi samalla tasolla koko elokuvan ajan. Leslie Nielsen näytteli hyvin.
aahtik
23.03.11 klo 21:35
Plussaa kreisikomedian suunnannäyttäjän tittelistä.
Anzalone
14.02.11 klo 16:07
Klassikko komedialeffojen historiassa, mutta parempiakin kyllä on tehty.
Soffe
06.02.11 klo 16:14
Elokuva ei ollut omaan makuuni. Aukeaa varmasti paremmin ihmisille jotka on elänyt tuolloin. Aika mitäänsanomaton elokuva.
1/5
Keräilijä
06.02.11 klo 16:10
T yls ä. Komedioiden kehäraakki. 1/5
DRUGS
28.11.10 klo 20:55
Aivan loistavaa läpänheittoa. Kaikki mahdolliset vitsit on käytetty hyväksi hienosti. Tosi hupaisa tapaus, erittäin viihdyttävää.
Leppäkerttu
28.11.10 klo 20:36
Kun tää kerran jaksoi naurattaa vaikka kuinka monessa kohdassa vaikka kuinka monen katselukerran jälkeen, niin pakko antaa se neljä tähteä.
Matalahiilihappoinen
28.11.10 klo 19:42
Hei, me lennetään! on parodia katastrofielokuvasta, runsaalla huumorilla maustettuna. Juoni on ehkä hieman kliseinen, mutta parodiatarkoituksessa sen voi antaa anteeksi. Lisäksi on huomattava, että elokuva on synnyttänyt sitäkin enemmän komediakliseitä. Elokuvan absurdi ja erikoislaatuinen huumori ei aina välttämättä naurata kuoliaaksi, mutta kirvoittaa poikkeuksetta ainakin jonkinasteiset naurut. Näyttelijät eivät ole mitään huippuluokkaa, mutta esimerkiksi Peter Gravesin "virallisentuntuinen" rooli luo sopivan kontrastin muille hahmoille. Kaiken kaikkiaan Hei, me lennetään! on hieno parodiakomedia, joka on ennen kaikkea hauska.
Kayler
28.11.10 klo 13:49
"I just wanted to say good luck. Were all counting on you"
Esa Lätäkönmäki
27.11.10 klo 14:35
Ehdottomasti hauskin parodia mitä vastaan on tullut, tämä leffa sen genren varmaan aloittikin. Huumori on paikoin lapsellistakin, mutta kyllä revetä saa useaan otteeseen. Kumpa kaikki muutkin jäljitelmät olisivat toimineet yhtä mehevästi. 4/5
Rainafriikki
04.09.10 klo 15:00
Mahtava kasarikomedia
Spuge
04.09.10 klo 13:43
Huumori on pääosin todella hauskaa, mutta paljon tyhmääkin ja "epäkunnossa" olevaa huumori löytyy, ainakin alussa elokuva tuntui hyvin tyhmältä, mutta päätin pitää pikkuisen tauon ja alkaa katsomaan elokuvaa paremmin suhtaututeena. Ja näin alkoi naurattamaan, ja paljonkin. Oikein hyvä komedia.
Stranger
01.02.10 klo 17:09
Erittäin hauska 80-luvun kreisikomedia.
kuperkeikka
22.12.09 klo 13:39
Pienoinen pettymys oli. Muutama aivan loistava kohta löytyy mutta odotin elokuvan olevan vieläkin hauskempi. Nielsen pelastaa paljon muttei koko showta.

ottowW
11.12.09 klo 20:36
Mitäs muuta sitä sanoisi kun, että aivan jumalattoman hauska leffa. Miten ihmeessä ne keksiikin näitä? Näyttely on loistavaa itse Leslie Nielsenin johdolla. Kaikkien kreisikomedioiden isä on vaikuttanut erittäin moneen komediaan.
Sgt.Rane
24.08.09 klo 18:39
Kyllä 80-luvulla sitten osattiin tehdä hyviä ja crazyja komedioita.
IronMaiden
18.08.09 klo 18:19
Pienoinen pettymys kyllä oli. Ei tullut kunnolla revettyä kertaakaan. Mutta näyttelijät tekevät hyvää työtä ja kyllä tämä aina Epic movie/Disaster movie yms. paskat voittaa.

MaidenFani
17.08.09 klo 16:45
Hauskimpia elokuvia mitä olen nähnyt ja Leslie Nielsen on elementissään.

Aatu
07.08.09 klo 14:36
Kreisikomedia nro. 1. Todella hauskaa menoa, jossa saa nauraa vatsa kipeänä. Extrapojoja Bridgesin ja Nielsenin suorituksista. Mahtavaa katsottavaa, täydet pojot.
OZMOxD
07.06.09 klo 00:10
Tämän elokuvan katsottuani, olivat vatsalihakseni viikon kipeät ja ääni käheänä.
''Vyötäisiltä'' suulla pumpattava autopilotti nukke.
Mistä ne näitä keksikin 80-luvulla?
5/5
Kookosbanaani
21.05.09 klo 20:26
Hulvaton sekoitus kaaosta ja komiikkaa. Nielsen on tämän vuosikymmenen pokerinaama.
lollero
20.03.09 klo 22:19
Parhaimpia komedioita.
DavidByron
10.11.08 klo 17:12
Nauruhermot on tiukalla kun tätä remakkaa katsoo. Kuuluu maailman parhaimpiin komedioihin.
Manige
04.08.08 klo 20:32
Loistava elokuva. Nauruhermot räjähtää tätä katsoessa.
pökkelö
29.02.08 klo 11:14
Kuuluu hyvien komedioiden joukkoon
4/5
booring
31.08.07 klo 13:16
Todella hyvä leffa valinta illaksi, jos haluat nauraa että vatsaan sattuu! Hauska on!
Paasi
26.07.07 klo 12:57
Kyllähän tässä naurut sai, mutta liikaa romantiikkaa ja ihmissuhteita minun makuuni. Ei jaksaisi katsoa kovin monta kertaa. Leslie Nielsen tuo lisää pojoja, siinä mies jolla pitää pokka!
älien
13.07.07 klo 15:15
Kaikkien aikojen hauskin elokuva! ZAZ 4life!
Sly
26.06.07 klo 10:21
Ihan hauskaa hölmöilyä.
tietäjä
19.06.07 klo 13:25
Abrahams ja zuckerit ovat osuneet kultasuonen minusta aivan mahtava parodia tässä sai nauraa maha kipeänä yhtä hyvä kun mies ja alaston ase1 nielsen oli huippu
Hermanni Manninen
11.02.07 klo 12:36
Hauska elokuva. Kaikki kliseet käydään läpi mm.pikkupoika joka pääsee ohjaamoon ja tyttölapsi joka on sairas ja pitää nopeasti tuoda perille. Saturay night fever kohta on juuri sitä itseään. Tämä elokuva sopisi näytettäväksi lentokoneessa pitkän matkan aikana
Totuus Tommi.
10.12.06 klo 15:31
Tämä on niitä harvoja kertoja joilloin saa nauraa. Ehdottomasti yksi komedioiden virstanpylväistä.
Liero XTreme
24.11.06 klo 18:29
Zucker/Abrahams/Zucker ei ole parempaa tehnytkään! Aivan loistava. "Phonecall in the white phone" "No, in the white phone!" Ahhah. Kuivaan naurunkyyneleitäni vieläkin.
movieguy
28.10.06 klo 14:02
hyvä parodia koskaan. en olis uskonut että näin hauskasti osataan tehdä katastrofi elokuvistakin pilkkaa. tää toimii. lositavat näyttelijä suoritusket ikinä ja idea pysyy samana eikä lähde huitelehtiin..nielsen ja bridges ja stack vievät ehkä parhaimmat rooli kotiin...
" is there anyone who can fly this plane?"
Limaukkeli
09.09.06 klo 11:02
Tämä saattaa olla se maailman hauskin leffa.
Orgedus
20.08.06 klo 13:17
Vanhaa kunnon Leslie Nielsenin laatukomediaa romantiikalla maustettuna (kaupallistettuna). Elokuvan vitsit jaksavat naurattaa useamman katselukerrankin verran. Nykyajan komedioiden tekijöiden pitäisi ottaa mallia Nielsenin komedioista!
Jussi-seta
08.05.06 klo 12:05
Vitsien sarjatulimainen tahti, älytön huumori ja pöljät hahmot tekevät tästä yhden kaikkien hauskimmista komedioista!
pattoni
29.12.05 klo 02:53
Mies ja alastonaseiden rinnalla parasta plastichuumoria. Naurattaa aina makeasti.
gjfjf
20.11.05 klo 22:25
voi sattanah,. kuinka voi olla nberokasta tyhmää huumoria mutta samalla mahtileffa ja oikeasti taiteellinene elokuva??
Marco Molino
20.11.05 klo 16:54
Ei vastannut odotuksia!
sam
18.07.05 klo 14:28
uskomattoman hyvää huumoria!!!
CC
14.05.05 klo 19:05
Aivan mahtava leffa. Ei juurikaan huonoja vitsejä. Mutta ei tääkään leffa oo täydellinen komedia, heikkoudet taitaa puuttua.
Mike
11.05.05 klo 21:47
Harmillisesti vitsit ovat päässeet ajanmyötä kulahtamaan vaikka aikoinaan kovasti naurattivatkin. Silti ihan hyvä komedia, kyllä tämän vieläkin läpi katsoo.
mauge
12.01.05 klo 11:03
Virkamieshuumoria!
Grass
09.12.04 klo 16:37
Pitkästä aikaa tuli katsastettua tämä ja erittäin hauskahan se edelleen oli, yliammuttua tavaraa tuutin täydeltä ja loistavaa sellaista.
Leffafriikki
18.11.04 klo 12:24
Hauska parodia. Valitettavasti kaikkia vitsejä ei ymmärrä, koska osa vitseistä on viittaus mainokseen tai saippuaan, jota Suomessa ei ole nähty. Mutta siitä huolimatta leffa toimii ja hyvin.
Goofy
26.06.04 klo 17:15
Leslie Nielsen, vaikkei pääosassa niin silti hankin mahtui mukaan leffaan. Klassikko tuon ajan elokuvista.
Siperia Jones
14.06.04 klo 19:07
ZAZ kolmikon ylivoimaisesti paras teos. Vitsiä tulee kokoajan ja ne onnistuvat naurattamaan aina vaan uudestaan. Aivan sairaita ja hulluja läppiä on leffa pullollaan, eikä nauruhermot lepää hetkeäkään tätä komedian kummisetää katsoessa.
SpaceCadet
10.05.04 klo 10:46
Menettelee.
Ozku
04.04.04 klo 15:34
Kaikkein paras ZAZ-kolmikon elokuva. melkein joka minuutti tulee joku hauska kohta. aivan loistava komedia
Viisas
12.02.04 klo 18:42
Tainnut tultua katsottua vähän liiankinb moneen kertaan, mutta ainahan se jaksaa naurattaa. Etenkin Stayin Alive on legenda kohtaus.
Tuooomas
05.11.03 klo 22:23
Hauska legenda, parhaita komedialeffoja koskaan!
Raato-A
04.11.03 klo 21:55
Hyvä pätkä, ehdottomasti.
Harvester
23.09.03 klo 07:56
Ei oikein iske tämä tyyppinen huumori enää. Lähinnä tuli vaivautunut olo kun vitsit oli välillä niin tyhmiä.
Ville
15.09.03 klo 09:07
Ei huono, eikä hyvä. Tosin siinä on ehkä hieman liikaa ihmissuhdemässäilyä ja takaumia.
Viisas
06.08.03 klo 21:04
Hyvä komedia Zuckerilta jälleen kerran,jossa annetaan uusi merkitys juomisongelmalle.
Thoke
05.08.03 klo 19:42
Ei ehkä paras ZAZ-kolmikon parhaista töistä, mutta silti loistava parodia. Leslie Nielsen vetää mainion rooliin. Myös Lloyd Bridges on hyvä. Voittaa jopa kakkosenkin, mikä sekään ei ole mikään kovin huono. Nauraa saa ja paljon.
Arska
05.08.03 klo 19:01
Yksi klassisti maailman parhaista komedioista. Pitäisi varmaan hankkia DVD:nä.