Summaleffa Uudet nimikkeet Aakkosittain abcdefghijklmnopqrstuvwxyååäö09 Genret KomediaSci-fi DraamaFantasia ToimintaWestern SeikkailuDokumentti TrilleriAnimaatio KauhuMusikaali RikosMusiikki SotaAnime

Casanova (2005)

Pikatuomiot (22): **½

Oma pikatuomio

QT

23.10.08 klo 22:52

Laajasta aihealueesta "kaikkien aikojen rakastaja" olisi saanut paljon enemmän irti. Luulin tämän olevan draamallisempi mutta loppujen lopuksi hömppäähän tämä oli. Sitä voi ajatella positiivisena ja negatiivisena asiana, ehkä se on molempia, Ledger teki ihan hyvän suorituksen. Samoin Irons. 2,5 tähteä.

Lennie

20.10.08 klo 22:02

Kevyt elokuva. Juoni kuin suoraan saippuasarjasta. En nauranut millekään, mutta ihan katsottava.
Casanova itse vaikutti mukavalta ;)

jamjar

12.10.08 klo 16:34

Kun tämä tuli telkkarista elokuussa, oli pakko katsoa ihan vaan Ledgerin takia. Jos herra ei olisi ollut mukana leffassa, olisin kyllä jättänyt kesken saman tien. Melkoisen tylsä pätkä. Tasan yhdessä kohtauksessa nauroin.

Eikka

03.10.08 klo 10:11

Healt Ledger näytteli hyvin. Elokuva sai nauramaan joistakin kohdissa. Itse pidin tästä elokuvasta.

sarya

30.09.08 klo 16:46

Ihan riemastuttava elokuva.Oikeesti.:D Joissain kohdissa sain nauraa päätäni irti.

Rambätmän

29.08.08 klo 20:45

En tahdo kehua liikaa, koska juoni on tylsä, mutta Heath Ledger saa Casanova-hahmosta todella elävän. Hyvä näyttelijäsuoritus tämäkin, edesmenneeltä Ledgeriltä.

Rocky

28.07.08 klo 01:35

Kevyttä hömppää. Aiheesta olisi saanut paremmankin.