Scarlett Johansson jälleen ison leffasarjan kasvoksi?

26.3.2024 02:02
Universal/ Asteroid City, 2023

Mitä Marvelin jälkeen? Captain American roolissa nähty Chris Evans on Avengers-leffojen jälkeen lainannut ääntään Toy Story -franciseen linkittyvään Lightyear-leffaan ja Scott Pilgrim Takes Off -sarjaan. Ironmanin asun riisunut Robert Downey Jr. on tuottanut mm. kehuttua Perry Mason -sarjaa ja pokannut Oscarin Oppenheimer-sivuosastaan. Mutta entä esim. Scarlett Johansson?

Black Widow -sooloelokuvan jälkeen Johanssonia ei oikeastaan näkynyt valkokankailla, sillä hän teki vain pari ääniroolia ennen viime vuotta. Vaikka Johanssonin ja Disneyn välille syntyi toraa juuri Marvelin megafranchiseen kytkeytyvästä Black Widow’sta, se ei katkaissut tähden uraa. Vuonna 2021 toisen lapsensa saanut näyttelijä saattaa jälleen olla valmis uuteen franchise-rooliin.

Johanssonille on tarjottu osaa Jurassic Park– ja Jurassic World -leffojen jatkoksi tehtävässä uudessa elokuvassa. Gareth Edwardsin (Rogue One: A Star Wars Story) ohjaaman ja David Koeppin (Jurassic Park) käsikirjoittaman leffan kuvausten odotetaan käynnistyvän lähiaikoina, sillä valmista pitäisi olla kesään 2025 mennessä.

 

Lähteet: The Guardian, Slash Film, Hollywood Life

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa