Kehuttu Poor Things on nyt suoratoistossa: Emma Stone myös jatkaa saman ohjaajan kanssa

15.3.2024 22:50
© 2023 20th Century Studios All Rights Reserved./ Poor Things

Oscar-mittelöissä Emma Stonelle parhaan naispääosanesittäjän palkinnon tuonut Poor Things on saapunut vastikään Disney+:lle. Frankenstein-henkisen tieteilijän koetta, railakkaan hävytöntä ja kyltymätöntä Bella Baxteria Poor Thingsissä näytellyt Stone teki elokuvassa jo toistamiseen yhteistyötä ohjaaja Yorgos Lanthimosin kanssa. Nyt heiltä on tulossa kolmas pitkä elokuva.

Persoonallisista töistään tunnettu Lanthimos on työstänyt Stonen kanssa rainaa, joka aiemmin kulki nimellä And. And on sittemmin muuttunut muotoon Kinds of Kindness. Lanthimosin mukaan se koostuu kolmesta eri tarinasta. He kuvasivat elokuvaa Stonen kanssa jo 2022.

– [Tarinat] on sijoitettu Yhdysvaltoihin […], niissä on neljästä viiteen näyttelijää jokaisessa, eli heillä jokaisella on kolme eri roolia. Sen tekeminen oli melkein kuin kolmen elokuvan tekemistä, Lanthimos luonnehtii tarkempia paljastuksia välttäen.

Kinds of Kindnessin ensi-ilta on kesäkuun loppupuoliskolla, mutta leffa saattaa olla mukana jo toukokuussa järjestettävillä Cannes’n elokuvajuhlilla.

 

Lähteet: SlashFilm, The Guardian, Screen Daily

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa