Huipputähden näköispainoksesta ei satanut kiitosta edes tähdeltä itseltään

26.10.2023 21:30
Warner Bros./Black Adam, 2022

Pariisilainen Musée Grévin on tunnettu parisadan julkkisen kokoelmastaan. Tarkemmin sanottuna kyseessä on vahakabinetti, jossa voi törmätä mm. Charles Chapliniin, Angelina Jolieen, Monica Bellucciin ja Hugh Laurieen. Kokoelman uudempiin ”kasvoihin” kuuluu toimintastara Dwayne ”The Rock” Johnsonin näköispainos – paitsi ettei se ole arvostelijoiden mielestä tähden näköinen.

Aiemmijn tässä kuussa paljastettu The Rockin vahaversio on joutunut jopa suoranaisen pilkan kohteeksi. Sitä on haukuttu valkopestyksi The Rockiksi ja melaniinin puutteesta kärsiväksi. Patsas on ollut selvästi aitoa The Rockia kalvakkaampi, kuten tästä THR:n sivuilla olevasta kuvasta voi päätellä.

Kun myös tähti itse kommentoi viime sunnuntaina vaha-Johnsonin saavan hänet tuntemaan itsensä hiukan loukatuksi, museossa kiirehdittiin toimia asian korjaamiseksi paremmalle tolalle. Korjatun vahapatsaan kasvoja on muokattu uusiksi ja pintaa tummennettu vastaamaan lähemmin afrikkalaissukuisen isän ja samoalaislähtöisen äidin puolilta ihonvärinsä perineen The Rockin aitoa hipiää.

 

Lähteet: The Guardian, THR

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa