Henry Cavill nappasi jälleen roolin kiinnostavasta tuotannosta

5.5.2023 23:41

Fanikunta parahti pettymyksestä, kun Henry Cavill ilmoitti jättävänsä pääroolinsa Netflixin Noituri-sarjassa. Toinen parahdus faneilta pääsi, kun Cavill joutui luopumaan Teräsmiehen viitastaan DC:n elokuvauniversumin uusien järjestelyjen takia. Kysyntää raamikkaalle näyttelijälle kuitenkin riittää.

Cavillin tuorein kiinnitys on ison rahan toimintapläjäykseksi kuvailtu elokuva, jossa näyttelevät myös Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain, Nightcrawler) ja Eiza González (Baby Driver, Godzilla vs. Kong). Cavill ja Gyllenhasaelevät täassä vielä nimeämättömässä leffassa kahta erikoisammattilaista, jotka saavat tehtäväkseen huolehtia Gonzálezin näyttelemän korkeatasoisen neuvottelijan turvallisesta pakoreitistä.

Elokuvan kuvausten on ilmoitettu alkavan nyt kesällä Espanjassa. Sen puikoissa on brittiläinen Guy Ritchie, Robert Downey Jr:n tähdittämien Sherlock Holmes-rainojen ja Puuta, heinää ja muutama vesiperä -elokuvan takaa tunnettu mies. Ritchie ja Cavill ovat tehneet yhteistyötä aiemmin The Man from U.N.C.L.E. -elokuvassa. Ritchie on tehnyt myös uuden elokuvansa käsikirjoituksen, eikä vastikään käynnistynyt amerikkalaisten käsikirjoittajien killan lakko ilmeisesti siis hidasta tätä tuotantoa.

 

Lähde: Collider

Kuva: Warner Bros./ The Man from U.N.C.L.E., 2015

Lisää luettavaa