James Gunn harmittelee tapaa, jolla suosikkihahmoa kohdeltiin

27.4.2023 13:50


Kolmatta Guardians of the Galaxy -seikkailua odotellaan Suomen valkokankaille vielä ensi viikkoon. Sen hahmoja on nähty myös muissa Marvel -tuotannoissa. Leffasarjan ohjaaja ja käsikirjoittaja James Gunn mielestä kaikki nämä kerrat eivät ole kuitenkaan tehneet oikeutta esim. Chris Prattin tulkitsemalle Star-Lordille alias Peter Quillille.

Maan päältä keskelle avaruudellisia kahinoita tempaistu rock-musiikin suurkuluttaja Quill oli mukana myös Avengers: Infinity War ja Avengers: Endgame -leffoissa. Yli 2 miljardia dollaria lippukassoilla ansainnut Infinity War sisälsi kohtauksen, jossa Star-Lord toimi Gunnin mielestä väärin. Kyse on mm. siitä, miten Star-Lord reagoi huippupahis Thanosin sanoihin.

Gunnin mielestä käsikirjoittajat Christopher Markus ja Stephen McFeely asettivat yhdessä ohjaajakaksikko Joe ja Anthony Russon kanssa hahmon toimimaan vastoin tämän todellista luonnetta.

– He tekivät joitakin asioita, joita en olisi halunnut, Gunn toteaa ja lisää, että hänen versionsa Quillista olisi toiminut tämän rakastaman Gamoran (Zoë Saldana) kehotuksesta. Silloin Quill olisi tappanut Gamoran ennen kuin Thanos vei hänet pois.

 

Lähde: Collider

Kuva: Marvel/Disney/Avengers: Infinity War, 2018

Lisää luettavaa