Jason Momoa jättänee Aquaman-roolinsa

11.12.2022 00:01

Jos Wonder Womanin tulevaisuus muuttuukin epävarmemmaksi James Gunnin ja Peter Safranin tarttuessa DC-elokuvatuotantojen ohjaksiin, myös muiden DC-hahmojen kohdalla on luvassa muutoksia. Tuotantoyhtiön sisäpiiristä vuodetun vihjeen perusteella Jason Momoa olisi jättämässä Aquaman-polskuttelut taakseen.

Momoan tie DC-elokuvauniversumissa ei kuitenkaan päättyisi siihen. Hänelle on kaavailtu roolia Lobona. Kyseessä on Roger Sliferin ja Keith Giffenin luoma palkkionmetsästäjä, joka teki sarjakuvissa ensiesiintymisensä 1980-luvun alkupuolella. Kaukaiselta planeetalta kotoisin oleva lihaskimppu kaipaa esittäjäkseen raamikasta ja huumorintajuista näyttelijää, joten siinä mielessä Momoa myös sopisi rooliin. Aiemmin roolia kärkkynyttä Jeffrey Dean Morgania ei ole tässä yhteydessä nyt manittu.

DC:n elokuvauniversumissa käynnissä oleva myllerrys herättää kuitenkin kysymyksiä. Henry Cavillin ilmoitti taannoin luopuvansa suositun The Witcher-sarjansa nimikkoroolista ja palaavansa Superman-vermeisiin. Teräsmiehen paikka ei kuitenkaan ole enää niin varma. Gunnin ja Safranin on huhuttu haluavan uudistaa DC-tuotantoja isolla kädellä, mikä tarkoittaisi Zack Snyderin aikakaudella rooleihinsa valittujen näyttelijöiden vaihtamista.

 

Lähteet: Comingsoon.net, CinemaBlend, MovieWeb

Kuva: Warner Bros./Ratpac-Dune Entertainment LLC & Ratpac Entertainment LCC/Clay Enos/ Zack Snyder’s Justice League, 2021

Lisää luettavaa